Bildirim
dvd kopyalama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bende o programı kullanıyorum dvd'den dvd'ye kopyalarken o kadar abartılı bir kayıp olmuyor ama sen hiç kayıp olmamasını istiyorsan 8.5 GB lık dvdler kullanmalısın tabii ki kullandığın cd'nin kaliteside önemli ama 4.5 GB lık cd'ye kayıt yapıyorsan mutlaka kayıp olacaktır. -
bence clone cd kullanamalısın kopyalamaya ızın vermeyen fılmlerı bıle takır takır kopyalıyor -
bence Alcohol v1.9.2.1705 Retail kullan. CloneCD 5.0.3.1 olabilir ama DVD kaydı yapıyormu bilmiyorum -
ANY DVD 'Yİ TEK GEÇERİM -
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim44
arkadaşlar dvd leri kopyalarken dvd shirink i kullanıyorum. filmleri bu programdan daha az sıkıştıran bir program varmı. bazı filmlerde bariz kalite kaybı var
Arkadaşım şimdi sana pro. bir program önereceğim. DVDXCOPY (platinum veya daha ileri versiyonu). Bu program ile kayıplar son derece az e menüler mükemmel. Örneğin olası kayıpları film hariç tanıtım kısımları veya extra kısımlardan seçebiliyor ve sıkıştırabiliyorsun. Ancak sana şunu söyleyeyim; DVD Shrink ile HD e kopyalayıp Nero ile yazdırırsan son derece kaliteli ve minimuym kayıpla kopyalayabilirsin. Ortalama %70 kalitede kopyalarsın. Zaten %50 nin altına düşmezsen dev ekran bir televizyonda bile seyretsen aradaki farkı anlayabilmen imkansız. Sadece sinema perdesinde farkedebilirsin ki bu da extrem bir olay...
-
e sıkıstırmayabiliyorsun ayarları var ayrıca deep analize yap daha iyi görüntü alıyorsun ama biraz uzun sürüyor. -
Arkadaşım program arıyorsun da neden yazılım bölümüne açmıyorsun peki başlığı ?
Taşındı.. -
arkadaşlar bende dvd yazıcı aldım kendime arşiv olarak film çekmek istiyorum elimdeki boş cd 4.7gb filmler 7-8 gb nasıl kayıt yapabilirim, duyduğuma göre cd deki extraları kaldırıp mb tını düşürüyorlarmış bu hangi programlarla yapılıyo bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim -
8.5 gb lık boş dvd cd si varmı piyasada, varsa nereden bulabilirim hep 4.7 var ....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X