Şimdi Ara

USB ye fotoğraf kopyalama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OS X Yosemite sistemdeki fotoğrafları yedeklemem lazım cihaz servise gidecek, USB ye 32 GB flash bellek takıyorum FAT32 formatlı, neyse atacağım mesela 8 GB lık fotoğraflar 3200 tane, bunları USB ye kopyala yapıştır dedikten sonra USB de 3200 fotoğraf gözüküyor ama toplam boyut 800 MB filan oluyor, fotoğrafları küçülterek atıyor 1,6 MB olan dosya 200 KB filan oluyor fotoğraf çözünürlükleri küçülüyor, bunu neden yapıyor? Direk fotoğrafları kayıp olmadan nasıl atarım?

Aynı şeyi masaüstüne atınca da yapıyor. Fotoğraflar uygulamasından sürükle bırak yapıyorum fotoğrafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 10 Ekim 2015; 6:20:24 >

• resimler sekmesi altından direk photos library'i alabilirsiniz.Zaten bütün resimler onun içinde bir nevi yedek.Veya sürükle bırak yerine fotoğrafları export seçeneği ile alabilirsiniz.Export yaparken çıkan ayarlardan istediğinizi seçebilirsiniz.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    iPhotos tan export yaptım oldu. Sorun fotoğrafları bulmak değildi atarken kalitesini düşürüp atıyordu neyse hallettik yorumunuz için teşekkürler.. Sürükle bırak ya da copy-paste yapmamak lazımmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den pc ye uygulama kopyalama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.