Şimdi Ara

dvd kopyalama ve kopya dvd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • filmi kopyalamak için, dvdshrink programını kullandım fakat harddiske attıktan sonra hata veriyor ve boş dvd istemiyor neden acaba?
    bende harddiskten nero ile dvdye koylaladım bu seferde kopyaladığım dvd filmi ,orjinaldeki gibi açarken otomatik kullan seçeneği çıkmıyor sadece içindeki dosyaları açıyor onlarında uzantıları farklı, filmi izleyemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu kiraladığım filmler elimde kaldı.
  • Ben probleminizin ne olduğunu halen tam olarak anlayamadım...

---Harddikke attıktan sonra nasıl bir hata mesajı alıyorsunuz? Tam olarak ne yazıyor? Zaten Kopya korumalı ise harddiske atmak bir işe yaramaz, orjinal DVD ler harddiske kopyalandığında bozuluyor. Bu işi DVD Shrink ile yapmanız gerek.

---Boş DVD istemiyor derken neyi kastediyorsunuz?

---NERO' da nasıl yazdınız? Eğer DATA DİSK ile yaptıysanız, çalışmama riski var. DVD VİDEO ile, VOB dosyalarını seçmeniz gerekirdi. Kaldı ki bu işlem de kopya korumalı DVD ler için işe yaramıyor...

---VOB dosyalarının uzantıları nasıl değişmiş?

Biraz daha ayrıntılı yazabilirseniz daha iyi olur.
  • Öncelikle ilgilendiğin için sağol.

Dvd shrink programı ile filmin backup nı alıyorum harddiskte bir yere kaydediyor, işlem bitince kaydedeceğim bir dvd istemesi gerekiyor ama istemiyor ve hata veriyor şuan tam hatayı hatırlamıyorum(ama orjinal dvdyi tekrar istiyor bunu tam anlamadım zaten)

Ama harddiske kaydediyor ordanda nero ile dvdye kaydettim, ama dediğin gibi veri dosyası olarak kaydettim. Kopya dvdyi taktığımda otomatik kullan seçeneği çıkmıyor(video ile aç seçeneği) sadece içinde vob. uzantılı dosyalar çıkıyor onlarıda nasıl oynatacağım.

Vob uzantıları değişmiyor, farklı uzantıda derken vob. uzantısını söylemiştim.

Birde clone dvd ile denedim, kaydetmem için dvd istedi ve kaydetti ama buda aynı şekilde otomatik kullan seçeneği yok ve filmi izleyemiyorum.
  • Sanırım CLONE DVD ile problemi çözmüşsünüz.

Otomatik oynatma seçeneği gelmeyebilir, bu sorun değil... Clone DVD ile kopyaladığınız diski yeniden takın. Bilgisayarımdan DVD' nin içine girin. DVD sürücüyü çift tıklayın ve içindeki VOB dosyalarına da çift tıklayıp , bir Player ile açabilirsiniz. Ben POWER DVD tavsiye ederim.
  • Bende öyle yapmıştım fakat olmadı, hepsini ingilizce ve altyazısız açıyor, altyazı türkçe olsun istiyorum bunu ayarlamam mümkün mü?
  • Yaptığınız diskteki VOB dosyalarının adetleri ve boyutları , orjinal DVD ile tutuyor mu bir bakın. "VOB" dosyalarının biri yada birkaçı eksik kalmış olabilir... Yani, sadece orjinal ingilizce olanı DVD içine atmış olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.