Şimdi Ara

DVD.li kamera & Hard Disc.li kamera, yardııııııııııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JVC MG50 E :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17102&productid=evjvcmg50e
    SONY DVD405E:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17218&productid=evsonydvd405

Bu kameralardan hangisi daha iyi, ya da 1600-1800 arası başka kamera da olabilir...
    Oğlumun doğumuna 1 hafta kaldı acele yardıııııım....

• JVC - GZ - MG50E'yi ben de cok merak ediyorum. Kullananlar anlatsa ne guzel olurdu. Mesela Keske TV'den de goruntu yakalama imkani falan olsa. Acaba var midir boyle ozellikler ne dersiniz? Benim de boyle bi kamera almak niyetim var.
  • İkisi de farklı kategorilerde ama HDD li modeli vestelde satıyor. 20 aya yakın vadelerle. Burada çok konuşuldu ama fazla kullanan yoktu kullananlar da sadece gece çekiminden memnun değil. JVC alacaksan 70 li modelini tavsiye ederim ama incelemek için buraya bakabilirsin
  • Bir de mini dv kameraları hesaba katsak hangisinin görüntü kalitesi daha iyidir, mini dv mi, dvd li mi yoksa harddiskli mi, kasetli mini dv kameralarda daha kaliteli görüntü oluyor diye biliyorum doğru mu. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaansa

Bir de mini dv kameraları hesaba katsak hangisinin görüntü kalitesi daha iyidir, mini dv mi, dvd li mi yoksa harddiskli mi, kasetli mini dv kameralarda daha kaliteli görüntü oluyor diye biliyorum doğru mu. Saygılar.

Harddiskli kameraları bilemeyeceğim ama, mini DV kameralar, DVD'li kameralara göre daha iyi. Çünkü görüntüyü mpeg2 yerine avi formatında aktarma imkanın var...

Ama maksimum çözünürlük arıyorsak, paraya kıyıp HD almak en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.