Şimdi Ara

dvd müzik ten mp 3 yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi çapımda bir dvd müzik arşivim oldu. Yabancı müzik cd alacağıma az daha para verip konser dvd alıyorum hem görüntü müthiş hemde 74 dk yerine 1,5 -2 katı müzik

Bu dvdlerimi mp3 e dönüştürmek ( Yüksek bitrate de ) seçmece şarkılardan audio cd yapmak istiyorum ) Bunun için hangi programı ( free olmasında fayda var ) önerirsiniz teşekürler.

• YOK MU BU İŞİ BİLEN
  • Bu is sandıgın kadar kolay degıl dostum oncelıkle senın dvd fılmlerınde yada konserlerındekı auıdo dosyaları vıdeolarla beraber oncelıkle senın audıoyu dvd den cekmen gerekıor genelde wav formatında olur bu dosyalar sonrada soundforge tarszı bır programla dosyayı kesıp bıcıp kendı mp3 unu yaratabılırsın tabı bunu yerıne o dosyayı cekmen cok daha kolay olcaktır :)
  • Ersin kardeş teşekürler ilgilendin
    kolay olmadığını hissettim
    dvd açtığın zaman tek başına ses formatlı bir dosya yok 3-4 gb. tss uzantılı büyük dosyalar ve menulerle ilgili olduğunu zannettiğim ufak verili başka bis sürü dosyacık var
    benim esas amacımda sesle bütünleşik tss uzantılı büyük dosyadaki ses verisini standart bir formata çevirecek programın adı bunu hallettikten sonra sonrasında olay kolay zaten
  • Halen sorunuma çare bulamadım keşke mp3 extractor dvd dosyalarını da görseydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.