Şimdi Ara

dvd okuma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha 15 gün önce aldığım hp pavilion g6 laptopu servise gonderdim,dvd den kopyalamalarda 1,39mb/sn hızı vardı,çok yavaş degil mi? 5 sene önce aldığım masaüstü bilgisayarımın 25 dakikada attığı belgeye 3 saat diyordu , zaten dvd den film izlerken donuyodu bişey doluyodu sonra devam ediyodu 3-4 saniyede bi tekrarlanıyordu,sizce laptoplar için normal mi bu kopyalama hızı ,ilk laptopum o yuzden fazla kurcalamak istemedim servise gönderdim,sizce bilgisayar gercekten sorunlu mu yoksa bu durum normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 26 Eylül 2013; 18:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaşlar

• Masaüstü bilgisayar ile notebook'un kopyalama hızı aynı değildir. Notebook'lar daha yavaş kopyalama yaparlar.
  • peki yıl farkı hiç mi etkilemez,arasında 5 yıl var sonuçta iki bilgisayarın ,hem dvd veya vcd filmleri izlerken donması,4 gb lik bi dosyayı 3 saatte bilgisayara kopyalaması okuyucuda problem olduğunu göstermez mi,,cevap verdiğin için sağol bu arada

• Bende evde oylesine duran 2004 den kalma toshiba var dvd den film izlerken sıkıntı yok. Ayrica masa ustu ile arasinda aman aman fark da yok hatta gecen sene aldigim lenovo yarisir masa ustu pc m ile bence sen bi servise yolla tamam yavas olabilir ama dvd den film oynatmayacak kadar yavas olmaz de

• udolu1905 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD'ye oyun yazma ...
    13 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.