Şimdi Ara

dvd player, samsung p380, hometech 686, piranha y type

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kararsız kaldım üçüde 60 tl, biraz araştırdım piranhadan gözüm koruktu:))..
    hangisini önerirsiniz, yada bütçeyi biraz artırırsam phılıps 3260 90tl civarı, yada başka dvd player önerisi varmı?

• bu arada dvd playerların genelinde altyazı sorunu var sanırım, güncelleme yapabiliyormuyuz bu modellerde. yada hangi modellerde altyazı karakteri, codec güncelleme imkanı var
  • alt yazı renk, font, gölge, konum ayarları hometech 202 modelinde var. fiyatı bu cihazlar ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puser -- 15 Kasım 2009; 1:39:01 >
  • bence philips al en azından 1 yıl sonra bile bozulsa değiştircek bi servis olur, diğer cihazları emin ol servise vermek bile istemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

bence philips al en azından 1 yıl sonra bile bozulsa değiştircek bi servis olur, diğer cihazları emin ol servise vermek bile istemezsin

Tabi philips de garanti bittikten sonra herhangi bir problemde atacakları kazığı unutma. 100 tl ye aldığım dvd player ın tamiri için 150 tl isterler
  • size özel durum galiba 10 yıldır phılps dvd kullanıyorum dahalen bozulmadı, şu anda elimde lg 392 ve 492 var hepsindende menunum heke lg harika asla yazılım istemiyorlar,türkiyede yazılım istemeyen tek cihaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

bence philips al en azından 1 yıl sonra bile bozulsa değiştircek bi servis olur, diğer cihazları emin ol servise vermek bile istemezsin

Tabi philips de garanti bittikten sonra herhangi bir problemde atacakları kazığı unutma. 100 tl ye aldığım dvd player ın tamiri için 150 tl isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesYani

size özel durum galiba 10 yıldır phılps dvd kullanıyorum dahalen bozulmadı, şu anda elimde lg 392 ve 492 var hepsindende menunum heke lg harika asla yazılım istemiyorlar,türkiyede yazılım istemeyen tek cihaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

LG LERDE FONT AYARI YAPILIYOR MU?, PİRANHA NIN MALZEME KALİTESİ ÇOK KÖTÜ VAZGEÇTİM. HOMETECH DE CHIP IN SORUNLU OLMA İHTİMALİ YÜKSEK..
    SANIRIM BÜTÇEYİ ARTIRMALIYIZ..
    PHILIPS 3260-12 MODELİ NASILDIR?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HOMETECH Ht Book 14
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.