arkadaşlar AB den bi dvd player aldım arabam için yanlız dvd formatını okumuyor setup larına girdigim zaman bölge seceneklerinde US var okod da türkiyedeki dvd lere uygun degil bu kodu degiştirme gibi bi imkanımız varmı.aşagıdaki linkde ürünü görebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
bölge farkı var bu nedenle abd den aldığın dvd player fiyat olarak burada satılanlarda kat kat ucuzdur hiçbirşey yapamazsın..... ülkeler arası rekabeti dengelemek için dvd lerde bölge farkları vardır
bosuna verdik desenize okadar para
Çiplerle Region Code kıranları duymustum ama evdekı dvd player lar için ... bı araştır dostum
eger kodun acilma ihtimali yoksa,imkanin varsa bilgisayardan dvd'leri code free olarak baska dvd'ye yakacan.cihazi hic kullanamamaktan iyidir.
PowerDVD Copy gibi bir yazılım kullanarak elinizdeki DVD'leri region-free olarak yeniden boş DVD'lere yazabilirsiniz. Kendi DVD'lerinizi kendi kişisel kullanımınız için kopyalıyor olacağınız için kesinlikle yasal bir işlem olacaktır bu. Bunun size herbir DVD için maliyeti boş DVD+R ya da DVD-R madya maliyeti olacak.