Şimdi Ara

DVD PLAYERI NASIL BAĞLİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA,BENDE Bİ DVD PLAYER VAR LCD YE BAĞLAMAK İSTİORUM LCD DE OLAN GİRİŞLER DVI-D PC DVD PLAYERDA KOMPONENT VGA MEVCUT. BENİM DÜŞÜNCEM DVD PLAYERDAN KOMPONENT>DVI D YAPMAK NE DERSENİZ BİLEN ARKADAŞLAR.
    YA DA VGA>VGA
    KOMPONET>VGA MI YAPİİM. BANA EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ HANGİSİNİ VERCEKSE ONU YAPICAM. Bİ DE SES İLETİMİNDE HANGİ KABLOYU KULLANAYIM EĞER DVD PLAYERIN KOMPONENT ÇIKIŞNDAN LCD NİN DVI NA BİR BAĞLANTI YAPARSAM OPTİK KABLO ALSAM DVD PLERDAN LCD YE SES BAĞLANTISI OLUR MU. LCD NİN ARKASINDA PC-DVI AUDIO İN YAZAN Bİ YER VAR ORAYA HANGİ UÇ SES KABLOSU GİRER. EMİN DİİLİM,BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• bence component yap birde ilk defa vga çıkışlı dvd duyuyorum marka model yazabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yapici

bence component yap birde ilk defa vga çıkışlı dvd duyuyorum marka model yazabilirmisiniz

VGA çıkışlı bir sürü DVD Player var.

Kyoto, Goldmaster D909 ve D919. Minton 1304. Daha başkaları da var. Bunlar iyi sayılır.

Bu topici açan arkadaş. DVD nin marka ve modelini yazar mısın. Ben de VGA lı DVD Player alacam. Hangisini alacağıma karar veremedim. Sen memnun musun o DVD den.
  • COMPONENT GİRİŞİN YANINDA VGA GİRİŞİN LAFI BİLE OLMAZ YALNIZ KALİTELİ BİR KABLO ALMANI TAVSİYE EDRİM ÇOK FARKEDİYO ( AR ) MARKA BAKABİLİRSİN RENKLER ÇOK DAHA KESKİN VE NET OLUYO COMPONENT DE Bİ ÜSTÜ ZATEN HDMI GİRİŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

COMPONENT GİRİŞİN YANINDA VGA GİRİŞİN LAFI BİLE OLMAZ YALNIZ KALİTELİ BİR KABLO ALMANI TAVSİYE EDRİM ÇOK FARKEDİYO ( AR ) MARKA BAKABİLİRSİN RENKLER ÇOK DAHA KESKİN VE NET OLUYO COMPONENT DE Bİ ÜSTÜ ZATEN HDMI GİRİŞ

vga component'ten daha kaliteli görüntü verir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

COMPONENT GİRİŞİN YANINDA VGA GİRİŞİN LAFI BİLE OLMAZ YALNIZ KALİTELİ BİR KABLO ALMANI TAVSİYE EDRİM ÇOK FARKEDİYO ( AR ) MARKA BAKABİLİRSİN RENKLER ÇOK DAHA KESKİN VE NET OLUYO COMPONENT DE Bİ ÜSTÜ ZATEN HDMI GİRİŞ

VGA da Component te iki analog Video bağlantıdır. Her VGA Component sayılır. İkisinden daha iyisi DVI-D ve HDMI dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

VGA da Component te iki analog Video bağlantıdır. Her VGA Component sayılır. İkisinden daha iyisi DVI-D ve HDMI dir.

Evet iki analog vedio bağlantısıdır.. Ama vga kalite olarak componentten daha önce gelir.. Vga'da component'e göre renk paleti olarak fark vardır.. Her iki bağlantı türünü de aynı kaynak ve tv ile denerseniz aradaki farkı anlarsınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.