Şimdi Ara

Dvd + R 4.7 GB Cd yazdırma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slmlar.Şimdi benim Verbatim Dvd + R 4.7 Gb 16x Speed Vites 120 min marka cd im var.Ama ben bu cd ye bir türlü yazdıramıyorum.Özellikle internetten indirmiş olduğum filmleri oyunları yazdırmak istiyorum ama bir türlü başaramadım.En aşağıda yazdırmama rağmen.Neyse şimdi ben Bu cd yi takıyorum.İşte yazdırmak istediğim dosyaları atıyorum.En aşağı hız ile yazdır diyorum.İşte sonra bekle Allah bekle :) Bir türlü yazma işlemine geçmiyor :( Programdan kaynaklanabilir diye düşündüm. Nero 6 ve üst serilerde de aynı Ashompoo studio diye programla da denedim olmuyo.Diğer marka cd lerde önceden yazıyodu.Şimdi yazdıramıyorum acaba sorun CD writer damı yoksa bende mi yoksa cd lerdemi bunu sorcaktım :)He bide genellikle önceden yazdırdıgım cd ler -R benim verbatim yeni adılıgım cd ler +R acaba bunda mı diye düşündüm ama daha önce yazdırmıs oldugum cd lerde +R de var..yani işin özü şu kafayı yicem bir türlü yazdıramıyorum.Bana az cd-writer gibi geliyor ama yinede bir yazim dedim.Yardımcı olursanız çook sevinirim ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.