[V] DVD romlardaki regional settings beni derbeder etti. regional settings deki set hakkı 5 ile sınırlı oluyor ya benim dvd ninki 5 oldu. bunu resetlemenin bir yolu varmı ? Bazı yazılımlar (DVD Genie gibi) bu kısıtlamayı kaldırıyor diye duydum. Bunu da RPC ayarlarını 2den 1 e çevirerek yapmak mümkünmüş. Çünkü 2 locked ; 1 unlocked demekmiş. Herşeyi denedim düzelmedi.HP DVD Software ve Win DVD gibi birkaç program değiştirdim yine olmadı. Hardware bir çözüm var mı? BIOS u sıfırlasam bi işe yararmı? Bu arada kullandığım cihaz HP Omnibook XE3 dizüstü... Derbeder oldum , saçlarım dökülüyor. Bir yardım LÜTFEEN !..
DVDGenie kullan
şuana kadar region degistirme sorununa en saglıklı software "dvd region-free" olarak gördüm. digerleri ile kandırmayı pek başaramadım. o anlamda "dvd region-free" programı için register code'a ihtiyacım var. 10 dakkada bir aç kapa sıkıntı veriyor insana.
Hakkın bitmeden önce kafan nerdeydi. DVD ROM sabitlendikten sonra onu DVD Genie ile bile açmanın zor olduğunu okumuştum. Bölge sabitlenmeden önce o programla sanal bölge oluşturulabiliyordu ama hak bittikten sonra bu iş zor oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme