Bildirim
DVD Rip filmlerde en boy oranı sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
genelde dvd videolar 720*576 olarak çıkıyor.ancak video bilgisi 16/9 oalrak işleniyor.şuana akdar dvd film izlerken sorn yaşamadım.istersen media player classicden dvd aç komutuyla çalıştır. -
Evet söylediğin gibi sorun da bu, dosya DVD den çıkarılıp direkt kendi başına izlenir iken boyutu 720*576 ama DVD player ile izlerken 16/9 oluyor.
Benim yapmaya çalıştığım DVD içinden çıkarttığım bu videoları o şekilde HDD imden izlemek ama boyutları daralıyor böyle oluyor.
Bunları nasıl 16-9 boyutunda kaydederim bir türlü bulamadım. Sanki eski televizyon ekranları için yapılmışlar. Geniş ekranda yanlardan siyah bantlar çıkıyor. Bunları yok edemedim gitti. -
vlc player ve media player classicte aspect ratio diye bi ayar olmalı.ordan 16/9 u seçerek ekrana yayabilirsin aslında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X