Şimdi Ara

DVD-ROM,EN İYİSİ HANGİSİ!!!KAPIŞTIRIN BAKEM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şu aşağıda sıralı fiyat olarak birbirine çok yakın olan dvdromları karşılaştırabilir misiniz??? Özellikle kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum... bakalım hangisi en iyisi... ortalığı kızıştıralım biraz... Bu arada bunlar COMBO sürücüler, dvd writer değil.... karıştırmayalım...

1-LG 16x dvd-rom 52x32x52

2-ASUS DVD combo 52x32x52

3-SAMSUNG 16xDVD 52x32x52

4-NEC 16x 52x32x52

5-SONY 16x 52x32x52

6-BENQ 16x 52x32x52

• pioneer
  • asus veya nec.
  • PLEXTOR YADA NEC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 10 Şubat 2006 20:23:23 >
  • O LİSTEDE YOK AMA KİM NE DERSE DESİN.
    İMZAMDAKİ DVD ROM EN İYİSİ.
    PLEXTOR PX113A :)
  • bence sony tabıkı
  • bulabilirsen Toshiba sd-1802 olmadı Lite-on. Alt katta asus combo var okurken uçuşa geçiyo (güya quiet track).
    bu arada bu konular en az 50şer kez yazıldı! kızıştırmayalım ortalığı ne güzel sessiz sakin idare ediyoduk
  • hehe biliyom... yalnız maşallah benim dediklerimin haricinde bütün cd-romları yazmışsınız!!!!!!!!!
  • toshiba ve lite-on pişman olmayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: newferhat

hehe biliyom... yalnız maşallah benim dediklerimin haricinde bütün cd-romları yazmışsınız!!!!!!!!!

abi başlıkta dvd rom yazıyo, yazıda combo bunlar diyon şimdide cd rom maşallah ortalık fena karışacak
  • plextorlar kaç para haberin vaaa mı???
  • uleeee harbi laaaa... düzeltiyorum combo olacakkk ehi!!!
  • hoca pm attım
  • toshiba kullanıyorum perfect
  • arkadaşım tabii ki plextor ı bence hiç karşılaştırma onun kategorisi başka o kadar paran varsa tabiiki plextor ama yok diyorsan fiyat performans olarak uygun bi şey dersen bence nec derim arkadaşım ya da asus da olabilir. ikisi de iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.