Şimdi Ara

DVD-RW Master? Slave?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni bi DVD_RW aldım. PC'de CD-RW ile DVD-rom var.. DVD-rom'u çıkarıp terine DVD -RW takıcam ama DVD-RW'ı master me yoksa slave mi yapsam daha iyi?

• her zaman yeni ve üstün ürünü master bağlamak iyidir...bu arada ben senin yerinde olsam dvd-romu çıkaracağıma cd-rom'u çıkarırım..niye elinde at varken eşşek bağlayasın ki? (tabi bir arızası yoksa)

saygılar...
  • CD'leri yine cd_rw ile yazmayı düşünüyorum, o yüzden cd-rw kalsın diye düşündüm... DVD-RW'ı ise dvd okumak ve yazmak için kullanıcam

yaw o zaman da dvd kopyalayamam değil mi? Şimdi işler karıştı, haklısın galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreternity -- 19 Temmuz 2006; 22:52:38 >
  • master slave kullanmak için jumper ayarları nasıldı acaba
  • Peki dostum, zevk sizin sonuçta...Kolay gelsin...

Saygılar...

edit: dvd kopyalarsın ama imaj alarak bu da iki katı zaman alır...dvd-rom'u sökmek yine bana sorarsan iyi bir fikir değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 19 Temmuz 2006; 22:58:22 >
  • quote:

master slave kullanmak için jumper ayarları nasıldı acaba

Üzerinde gösteriyor,
    En sağdaki ikili Master (İDE kablosuna yakın olan) , ortada slave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreternity -- 19 Temmuz 2006; 22:59:26 >
  • CSM abi CI miydi tam hatırlamıyom o önemli değil zaten. birini ma altında le işaretlenen yere diğerini
    I LA sl yani slave altındaki ye takacan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 19 Temmuz 2006; 22:59:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.