Şimdi Ara

DVD RW SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bundan bir süre dvd rw sürücüm dvd lerimi yazmıyordu sonra başka markanın dvd lerini kullanmaya başladım yazmayı başardı. ama ben yazdırdığım dvd leri gözden geçirmedim gerçekten yazmışmı diye . geçen gün baktım başarıyla olmuştur dediği 5 dvd boş çıktı. bu dvd ler gerçekten boş mu yoksa başarıyla tamamlanmıştır dediği halde bişey yazmamış mı? bu dvdlerdeki bilgilere ulaşmam mümkünmü? dvd-rw sürücüm neden böyle bir şey yapıyor. donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sorundanmı kaynaklanıyor bu durum? lütfen cevap yazın bu sorunumla ilgili

• Genelde boş dvd ve cd ler yazıldıktan sonra üzerinde iz oluşur yazılan bölüme kadar böyle bir iz varmı yazılıp yazılmadığını anlamak için, eğer yazıldı ve şimdide dosyaları görmüyorsa isopuzzle gibi bir programla dvd içindeki verileri kurtarabilirsin, yüksek ihtimalle donanımsal bir sorun.
  • İlk olarak boş DVD leri doğru şekilde yazdırdığından emin misin? Eminsen dolu olduğundan emin olduğun başka bir CD yada DVD çalıştırarak herhangi bir program yüklemeyi denedin mi? Eğer başka bir CD/DVD yi çalıştıramadıysan DVD-RW oynatıcın arızalanmıştır ve garantisi ile teknik servise götürmeni önenirim. DVD leri yazdırırken hangi programı kullandın? Sistemin ve DVD-RW oynatıcın hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirsen yardımcı olabiliriz.
  • başarıyla tamamlanmıştır diye uyarı geldikten sonra ok deyip çıkartıyorum dvd yi sonra tekrar taktığımda boş olarak gösteriyor. dvd-r, dvd+r ve dvd rw olarak bir kaç farklı markanın dvdlerinde denedim aynı sonucu veriyor. eski doldurduğum dvdleri taktığımda sorunsuz olarak okuyor sürücüm. bir kaç ay öncesinde dvd wr sürücüm boş dvdleri açamıyordu yani yazdırmak için taktığımda bu dvd yi yazdırın uyarısı yarım saat sonra falan geliyordu yazdırmak istediğimdede bekliyordu saatlerce sonra donuyordu.dvd nin markası iomega dvd+rw. sonra başka markaları denedim bu sefer yazdırmaya başladı tamamlandı dedi ama boş çıktı. tdk ve sonynin dvd leriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziplik

başarıyla tamamlanmıştır diye uyarı geldikten sonra ok deyip çıkartıyorum dvd yi sonra tekrar taktığımda boş olarak gösteriyor. dvd-r, dvd+r ve dvd rw olarak bir kaç farklı markanın dvdlerinde denedim aynı sonucu veriyor. eski doldurduğum dvdleri taktığımda sorunsuz olarak okuyor sürücüm. bir kaç ay öncesinde dvd wr sürücüm boş dvdleri açamıyordu yani yazdırmak için taktığımda bu dvd yi yazdırın uyarısı yarım saat sonra falan geliyordu yazdırmak istediğimdede bekliyordu saatlerce sonra donuyordu.dvd nin markası iomega dvd+rw. sonra başka markaları denedim bu sefer yazdırmaya başladı tamamlandı dedi ama boş çıktı. tdk ve sonynin dvd leriydi.

Hangi programla dvd yazdırıyorsun?

Nero kullanmanı öneririm. Yada Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 18 Ocak 2011; 21:54:46 >

• power2go ile yazdırıyorum
  • CDBurnerXP dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cd burnerxp yi de denedim başarıyla tamamlandı diyor ama dvd yine boş çıktı. ne yapmam gerekiyor anlamadım dvd rw bozuldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziplik

cd burnerxp yi de denedim başarıyla tamamlandı diyor ama dvd yine boş çıktı. ne yapmam gerekiyor anlamadım dvd rw bozuldu mu acaba ?

Bu yazdırdığın dvd leri başka bir sürücüde dene eğer ondada gözükmüyorsa dvdrw ın bozuk gibi, değiştirmen gerekebilir.
  • boş çıktı diğer pc de:( yani hiçbirşekilde azcıkda olsa bişey yazmamışmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.