Şimdi Ara

DVD-RW YARDIMMMM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DVD-RW A DVD YAZDIRAMIYORUM. CD LERİ YAZIYOR FAKAT NERO PROGRAMINDAN DVD BÖLÜMÜNE GEÇİNCE DVD LERİMİ YAZMIYOR. YARIDA BIRAKIYOR. YAZIM İŞLEMİ BAŞARISIZDIR DİYE BİR HATA VERİYOR. NEDEN OLABİLİR ACABA? CİHAZ BOZULMUŞ OLABİLİR Mİ? YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ? KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM YAZDIRMAM GEREKENLERİ YAZDIRAMADIM. BU KONUYU BAŞKA BÖLÜMLERE DE AÇTIM AMA CEVAP YAZAN OLMADI. UMARIM EN SON YERİ BURASI OLUR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER...

• ne marka medya kullanıyosun? değişik medya kullanmayı denedin mi? dvd writer ın marka ve modelini belirtirsen daha fazla yardım alabilirsin.
  • MARKASI PHILIPS PBDV1640P. HA BİR DE CD-ROM BAĞLI BİLGİSAYARA. O DA LG MARKA. MEDYA DEDİĞİN NEDİR ARKADAŞIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen35 -- 15 Ocak 2006 18:37:30 >
  • yani ne marka boş dvd kullanıyosun? philips ler çok marka ayırmasıyla ünlüler, her marka dvd ye yazmıyolar. mesela bende de philips dvd writer vardı ancak 1 hafta dayanabildim. çok dvd yakmaya başlayınca gidip direk LG 4163B ile değiştirdim.
  • Kayıt yaparken klasör sayısı az olmalı.İç içe birden fazla klasör varsa yazma hatası çıkması olasılığı artar.
    Dosya isimleri 10 karakterden uzun olmasın.Nero7 çıktı.Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 15 Ocak 2006 18:52:28 >
  • Dostum medya dediği cd işte..bence bşka cdlerid dene sorun devam ederse garantisine götür...
  • arkadasın da dedıgı gıbı phılıpslerın cd secme ozellıgı var lg marka dvd rw kullanımı ıyıdır ama soylıyım o da pe dayanmayabılır benım san tavsıyem yenı alacaksan nec dvd _rv al en ıyısı o ...
  • DELİRMEK ÜZEREYİM ARKADAŞLAR. TAM YAZMAYA BAŞLADI ÇÖZÜLDÜ SORUN DEDİM. BİLGİSAYARDA BAŞKA HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN BEKLEDİM YAZSIN DİYE SONUNA GELDİ HATTA%100 OLDU KAPANIŞ METNİNİ YAZARKEN YİNE YAZMA İŞLEMİ BAŞARISIZ DEDİ. BOŞA GİTTİ HER ŞEY...SİZ OLSANIZ NAPARSINIZ? AT İKİ TEKME ŞİMDİ MAKİNEYE.
    ONU DA DÜŞÜNDÜM. CD DEN Mİ ACABA DEDİM YAZMAYIŞI. OKY DİYE BİR DVD VARDI. SONRA GİTTİM FLY DİYE BİR MARKA ALDIM. ONA DA YAZMIYOR. ASLINDA DELİRTİR ADAMI. BO OKY DEDİĞİM DVD LERDEN ANCAK 4 TANESİNE YAZDIRABİLDİM. YANİ KAFASINI ESİNCE YAZIYOR KAFASINI ESMEYİNCE YAZMIYOR. NOLCAK BİLMİYORUM...

• Başka marka dvd ve nero7 kullanın
  • DOSYA İSMİ 10 KARAKTERDEN FAZLAYDI DEĞİŞTİRDİM KISA YAPTIM. YİNE YAZMADI. AYRICA NERO 7 Yİ YÜKLESEM SORUN KESİN ÇÖZÜLÜR MÜ ACABA? BOYUTU BAYAĞI YÜKSEK DE. KOTA OLMASA YÜKLERİM AMA... AMA YİNE DE SORUNUN ÇÖZÜLCEĞİNİ BİLSEM YÜKLERİM.
    YA DA CD SEÇİYOR BU YAZICI...
    quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Başka marka dvd ve nero7 kullanın
  • anlamadığım cd yazıyor da dvd niye yazmıyor bu cihaz??????
  • Nero 7 en iyisi.
  • yani problem programdan mı kaynaklanıyor? cihazda bir sorun yok mu diyosunuz? nero 7 yi denemek lazım. ama ben başka bir programla da yazdırmayı denediğimde yine hata vermişti. bunda ne olur bilemem...
  • Benim LG 8x te benzer bi sorun vardı DVD yazarken yarıda kalıyor DVD okurken (veri döngüsel artık denetimi gibisinden) hatalar veriyodu. Götürdüm UFOTEK yenisiyle değiştirdi. Uğraşma bence garanti varsa ver gitsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Başka marka dvd ve nero7 kullanın

dvd için nasıldır bilemeyeceğim ama nero 7 cd yazıcılar konusunda oldukça fazla şikayet alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.