Şimdi Ara

Dvd veya cd player şarkıları nasıl sıralar? Acil yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bir komşumuzun düğünü var düğün şarkıları tamam ama cd veya dvd ye sırayla istediğim şarkıları nasıl atacam ? Cd veya dvd player ilk önce harflere göre mi yoksa şarkı isminin önündeki rakamlara göre mi sıralama yapar?

• Kimi cd player mp3 oynatmaz kimi cd player dvd calmaz.Bunu sorundan cok dikkate almalisin gibi geldi ,sordugun soruya ve yorum yazdigin basliklara bakillirsa.Zira pc donanimlari ile ilgileniyor olup bilmemen sasirtti.
    Cd yada dvd ye yazma islemini yapmadan onceki listede sirlama ne ise o sekilde calar.Playerde ozellik var ise suzerek siralama yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Kimi cd player mp3 oynatmaz kimi cd player dvd calmaz.Bunu sorundan cok dikkate almalisin gibi geldi ,sordugun soruya ve yorum yazdigin basliklara bakillirsa.Zira pc donanimlari ile ilgileniyor olup bilmemen sasirtti.
    Cd yada dvd ye yazma islemini yapmadan onceki listede sirlama ne ise o sekilde calar.Playerde ozellik var ise suzerek siralama yapabilirsin.

Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Evet pc donanımlarıyla biraz ilgiliyim ancak video ve mp3 ile ilgili şeyler malesef hiç ilgi alanım değil. Konuda da bahsettiğim gibi düğün yüzünden mecbur mp3ler ile uğraşıyorum. Teşekkür ederim.
  • Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir cd oyununu arıyorum acil
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.