Şimdi Ara

DVD WRİTER ALACAĞIM HANGİSİ VE TAM MODELİ:::???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar walla şaka yok ama bir dvd yazıcı almaya karar verdim.bana tavsiye edilen 16X +/- DVDRW DOUBLE LAYER demişti soru ,bu konuda bende çok bu alanda hiç ilgilenmemiştim.soruları sıraliim siz bana ne olur cevaplayın.
    1; hangi dvd yazıcıyı en uygun vede kapsamlı fiyata alırım
    2;dvd yazıcılarda mp3 yazmak vede bir dvd göstericisinde izlemek,dinlemek mümkün mü
    3;bana sadece bir dvd yazıcı ne kadar faydalı olur (dvd okuyucu hiç tercih etmiyorum).
    4;dvd yazıcı ama sadece dvd yazıcı ile mesela bir dvd film ya da bir sony play station 2 oyunu çoğaltabilir miyim? çoğaltılırsa nasıl oluyor.
    şimdilik sorularım bu kadar
    ilgilenip dooru cevap verenler olursa sevinirim,geyik yapmayın lütfen...
    teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeman -- 19 Mart 2005, 20:28:21 >

• 1. NEC 3520
    2. Evet mümkün
    3. Çok faydalı olur.
    4. Evet çoğaltabilirsin. Dual layer medyaya dvd filmi 1e1 kopyalayabilirsin.
  • bu senin önerdiğin nec :hepsiburada.com dan
    Model: ND 3520
    Okuma Hızı: DVD:16X ,CD: 48X
    Yazma Hızı: DVD-R: 16x DVD+R: 16x DVD+R9: 4x,DVD-RW: 4x DVD+RW:4x,CD-R: 48x CD-RW:24x
    Erişim Süresi: DVD: 140ms CD: 120ms
    Arabirim: E-IDE/ATAPI Ultra DMA33
    Buffer: 2MB
    Desteklediği Medyalar:DVD+R9, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROMXA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-IReady, CD-Bridge, Photo-CD, VideoCD, Hybrid CD
    Yazma Metotları: DAO (disc at once), SAO (session at once), TAO (track at once) with zero gap, variable or fixed packet, multisession
    Ağırlık: 1.0kg
    Boyutları: 148mm x 42mm x 190mm
    bu da bana diğer kişilerden önerilen lg:vatan computer den
    Dahili
    40 X
    16 X
    DVD+
    DVD-
    16x (DVDR+) 8X (DVDR-) 4X (DVDRW+ / DVDRW-) 2.4X (DVDRW+ DL) 5X (DVD-RAM)
    hangisi kafam karıştı
  • nec yazma konusunda üstün
  • NEC 3520A
  • nec iyidir şüpem yok ama philipsde hem uygun fiyatlı hemde fena bir makina değil.özellikle uygun fiyatı için tercih edebilirsin.1640G
  • quote:

Orjinalden alıntı: exeman

1; hangi dvd yazıcıyı en uygun vede kapsamlı fiyata alırım

Fiyat senin için önemliyse bence Philips 1640B işini görecektir ( ben 2 hafta önce 80 YTL ye aldım)
  • NEC 3520A ile lg arasında kaldım
    galiba nec alıcam size güveniyorum dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeman -- 20 Mart 2005, 13:04:51 >
  • Nec de teretüt etme Tüm İstediklerini yapabilirsin
  • asus güzel cdrw üretiyordu, dvd rw si de iyidir herhalde. bir de para sorunu yoksa 200$ civarı plextor alabilirsin
  • NEC pcnet te ve chip te en iyi dvd yazıcı ödülü aldı
  • nec 3520 pisman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

NEC pcnet te ve chip te en iyi dvd yazıcı ödülü aldı

bırakın artık şu sahtekar dergilerin teslerini

neticede nec iyi tabi ama dergier seçti diye deil, o dergilerde plextor testlere bile sokulmyo çünkü adamlar para vermiyo dergilere
  • bende philips var dms lerde sorunsuz yazabiliyorum ve geldiğinden beri yaklaşık 2 aydır 200 den fazla yazdım fiyatıda gayet uygun ama ben sadece ucuz die aldım onuda belirteyim
  • modelini bilmiyor um ama chip testlerine bakarsan "nec"
  • pioneer 108d
  • samsung diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.