Şimdi Ara

DVD-Writer Sistem gereksinimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi arkadaşım hediye olarak LG 16 X Super Multi DVD/CD Rewriter almış. Kullanma kılavuzuna göre sistem gereksinimleri su sekilde:

P4 1.6 veya daha hızlı işlemci
    10 GB boş sabit disk alanı
    IDE arabirim kontrolcüsü
    Uygun boş bir 5.25 dahili sürücü yuvası

Benim sistemim ise p4 1.5 ve 10 gb boş alanım yok. Bu şekilde bu writer i kullanabilir miyim?

Esas komik olan şey ise kutusunda işlemci minimum p3 800 olmalı diyo. Kılavuz bu writer a ait ama, bi sorun yok. Takıp deneyemiyorum, eğer paketi acarsam gidip deiştirme imkanım da ortadan kalkıyo cünkü. Napıcağımı şaşırdım valla

• 10GB nero yazarken CACHE atıp yazıyor ve bu şekilde daha hızlı oluyor.
    Sistemin DVD-RW yi kaldıracak düzeyde
    Sorun olmaz
  • Kullanırsın tabiiki.
    Bu değerler tavsiye edilen değerler sadece.
  • Valla bende P3 500 bilgisayar var. Philips dvd-rw i babalar gibi kullanıyorum. dvd-rw boş disk alanını ne yapacak bilmem. İş olsun diye koymuşlardır. (O kadar dvd-rw yaptık niye boş alanı olmasın?) Kendini kasma. Kutusunu açıp kullandıktan sonra da iade edebilirsin. Kolay gelsin.
  • Yardımınız için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suffer

Yardımınız için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.

hocam bende philips dvd rw aldım ama bilgisyar tanımıor anlamadım yardım edermsin?Xp sp2 kullanmama ragmen naısl bole bse oluor anlamadım...bilgisayarım in icinde gozukmuor ama aygıt yoneticisinde(ünlem işareti avr ama ) veya bios ta philips dvd rw diye gozukuor ...bana yardımcı olurmsun bu işten bi se anlamdm...
  • imzamdaki sistemle kulaniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.