Bildirim
Dvd Writer Sorunu
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yazılan dosyanın büyüklüğü ile ilgili bir sorun olabilir. 700Mb büyüklüğünde bir rar-zip dosyası oluşturup yazmayı dene. yazmazsa eğer sistemle ilgili bir sorun vardır demek . ayrıca hangi programla yazdığını söylememişsin. programın yazma önbelleği ile ilgili bir sorun da olabilir. garantisi devam ediyorsa garantiye gönder sorunu hallederler. -
yazmak istediğin medyaya bağlı olarak bu problemi yaşıyor olabilirsin.
-dvd yada + dvd yemi yazıyorsun ona bak. video kayıtlarında +dvd video tavsiye ederiz. bir de düşük hızda kaydetmeyi dene
duruma göre bilgi verirsen sevinirim. -
keske konuyu bı aratıp ole bı konu acsaydın neyse ben bı kac arkadasın sorusunu cevapladım ama cokda tatmın edıcı sonuclara ulasamadık...sımdı ıkı sorum olacak bırıncısı hangı programı kullanıyosun 2.sı dvd wrıtterın -r mı + r mı eger - r zıt kutuplu dvd taıp yazmaya kalktıgında problem yaratıyo dıye bılıyorum sen yınede sorulara cevap verırsen yardımcı olumaya calısırız -
Hocam dvd writerım dual, +R cd de denedim -R de denedim, denedğim markalarda dms,benq,memorex.. Normal cd yazmamda hiçbir problem yasamadım sadece dvd yazarken problem oluyor, 2.5-3gb arası deniyorum genelde. Yazma işlemi tamamlandı mesajı geliyor sonra dvd yi taktığımda boş görüyorum.. Kullandığım program nero express 6 -
quote:
Orjinalden alıntı: igby
Asus A6QVC Notebook kullanıyorum.Dvd writerı ile ilginç bir sorunum var, okumasından bir problemim yok, fakat film-video içerikli dvd yazamıyorum, yazma girişimlerim nadir basarılı oluyor. Fakat aynı dvd writerla resim yada belge yazımınında problem yasamıyorum. Yardımcı olabiliecek var mı?
Film,video içerikli demişsin.Bunu biraz açmak lazım.Film dosyalarını VERI DISKI olarak mı yazıyorsun yoksa encode ederek mi yazıyorsun?Bu çok önemli bir fark.Bunun yanında;
sistemine k lite mega codec pack 3.7.5 sürümünü kurmanı tavsiye ederim.
Bunun yanında nero6 yı kaldırıp NERO7 yi "full" olarak kurman da sorununu çözmende faydalı olabilir.
Ben dvd romunda donanımsal bir sorun olduğunu şahsen düşünmüyorum.
Saygılar
-
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orjinalden alıntı: igby
Asus A6QVC Notebook kullanıyorum.Dvd writerı ile ilginç bir sorunum var, okumasından bir problemim yok, fakat film-video içerikli dvd yazamıyorum, yazma girişimlerim nadir basarılı oluyor. Fakat aynı dvd writerla resim yada belge yazımınında problem yasamıyorum. Yardımcı olabiliecek var mı?
Film,video içerikli demişsin.Bunu biraz açmak lazım.Film dosyalarını VERI DISKI olarak mı yazıyorsun yoksa encode ederek mi yazıyorsun?Bu çok önemli bir fark.Bunun yanında;
sistemine k lite mega codec pack 3.7.5 sürümünü kurmanı tavsiye ederim.
Bunun yanında nero6 yı kaldırıp NERO7 yi "full" olarak kurman da sorununu çözmende faydalı olabilir.
Ben dvd romunda donanımsal bir sorun olduğunu şahsen düşünmüyorum.
Saygılar
Evet veri diski olarak yazıyorum, su an mevcut nero da full ve orjinal
-
şahsen ben k lite mega codec pack ve nero 7 yi kurmanı öneriyorum hala.neroyu kurarken ayarlarına hiç ellemeden kur.hatta nero6yı your uninstaller 2008 programı ile kaldır ki registry ayarları falan hepsi silinsin.sonra nero7 yi kur. -
tamam öylede denerim ama, bilgisayara format attıktan önce ve sonrada aynı problem vardı. İşin ilginci sürekli olan bişey değil bazen nasıl oluyosa yazıyo.. bide arkadsın dediği gibi rarlayıp denicem bakalım.. dene dene cd kalmadı bendede:) -
İlginiz için teşekkürler arkadslar sorun programdaymıs, nero 7 yükledim sorunsuz yazıoyorum dvdleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X