Şimdi Ara

Dvd-Writer Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni dvd-writer aldım.Eski cd romdan çıkan kabloları bağladım.Alete elektrik gidiyo açılıp kapanıyo ama veriyi pc' ye ulaştıramıyor.Bilgisayarımdada sürücü olarak gözükmüyor.Acaba ekstra bir kablo falan mı bağlamam lazım yoksa başka birşey mi yapmam lazım.

Kablolarımda bir sorun yok.Eski cd-rom um çalışıyordu çünkü.

Şimdiden çok teşekkürler.

• kardeş bir ide birde güç kablosunu taktın olmadıysa jumper denilen küçük parçanın master yada slave takılması lazım altta sembolik bir resim koydum

Dvd-Writer Sorunu.
  • Yukarıda arkadaşlar açıklamış yalnız bir olaya dikkat et.
    Eğer 1 den fazla cd okuyucu yazıcı vb kullanıcaksan jumper denen ufak ama önemli şeye dikkat etmelisin. Jumper çakışması olursa pc taktığın aygıtları hepsi birmiş gibi algılar eğer ki tek slottan çift bağlantı yapıyorsan. Jumper nasıl yer değişir çok basittir eline bir cımbız al ve cd rom un arkasını çevir orada genelde bir plastik parçası vardır...
     Dvd-Writer Sorunu.
    resmindeki gibide olabilir.
     Dvd-Writer Sorunu.
    gibide olabilir.
    Neyse efendim işte onlardan birisi en solda (master) diğeri ortada (slave) vb... gibi yaparsan herhangi bir çakışma söz konusu olmaz. Bunun dışında çok kolaydır bu aletin takılması bu ayrıntıyı atlamayı unutmadığın sürece problem yaşamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.