Şimdi Ara

DVD Writer Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVD writer fiyatları son zamanlarda çok düştü. ND3540 Double Layer Bulk DVD Writer almayı düşünüyorum. Yinede tecrübeli kişilerin tavsiyelerini almak istiyorum..

Ayrıca uygun fiyatlı boş dvd önerilerinizide bekliyorum..

Teşekkürler...

• hocam kusura bakma ama artık gına geldi yahu sayfanın biraz altına in veya bi arama yap elli bin tane aynı başlık var. ama yine de nec süper git al, gözün arkada kalmaz
  • nec 3540 a çok memnunum
  • 3540 bılmıyorum ama 3500 ıle 3520 cok guzel.....lg 4160 ve 4163 ucude dusunebılrsın dun teknosada 90 ytş satıyorlardı gordugumde
  • quote:

Orjinalden alıntı: korocop

hocam kusura bakma ama artık gına geldi yahu sayfanın biraz altına in veya bi arama yap elli bin tane aynı başlık var. ama yine de nec süper git al, gözün arkada kalmaz

+12121442148 x 543875438
  • sevgili arkadaşım 17 nisandan beri forum üyesisin arama yapmak hiç mi aklına gelmedi bu konu atrtık insanlara gına getirmiş durunda
    sanki özellikle açılıyor anlamış değilim doğrusu
    FORUM KURALLARI 6
    Forum kirliliği : Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar
    altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir
    konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını �Arama� fonksiyonunu kullanarak
    kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, gereksiz ve flooding niteliği taşıyabilecek
    sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz.
    LÜTFEN CEVAP YAZMAYALIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.