Şimdi Ara

DVD yazarken SİSTEM kapanıyor bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnanın daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. DVD yada CD yazarken sistem kendi kendine kapanıyor, hani makinayı fişten çekersiniz ya aynı o şakilde hiç biri uyarı vermeden bunu üstüne de giden DVD ve CD'lere üzülüyorum...

Sistemi açıyorum tekrar deniyorum ama aynı sorun hep oluyor... Sitemi tümden yenilememe (Format atıp yeni taze sistem kurudum.) rağmen aynı sorun devam ediyor kafayı yedim. DVD yazıcım LG H22 v1.0(Sistemim için imzama bakabilirsiniz.)

Yazmak için kullandığım programlar ise NERO 7.7.5.1 ve DEEPBURNER 1.8.0.224 bu iki program dışında başka bir program kullanmadım ama her iki program için de aynı sorunu veriyor, sistem kapanıyor ve DVD'den oluyorum...

Arkadaşlar bilen varsa eğer çözümü, söylerseniz çok sevineceğim, yedeklemem gereken bir arşivim var. Çözüm olmaz ise en iyisinden yeni bir tane almak SATA almakda faydalı olur sanırım...

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler...

• birebir ayni sorunu yasamistim gecmiste. sorunun power arizasindan kaynaklandigini orendim sora degistirdim ve duzeldi. bence baska bi power tak sisteme ole dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

birebir ayni sorunu yasamistim gecmiste. sorunun power arizasindan kaynaklandigini orendim sora degistirdim ve duzeldi. bence baska bi power tak sisteme ole dene.

Sağ ol bilgilendirdiğin için..

Hadi ya sisteme 500watt yetmiyor ha ama L&G POWER nasıl tam verirmi değerini bilmiyorum... Yeni PSU mu alacağım şimdi diğer çıkışlarını deneyeyim aslında okumada sorun yok yazarken sorun çıkartıyor işte...

Başka bir çözüm olursa yazarsanız sevinirim saygılar...
  • yok sorun 500W yetmemesi degil. benim PSU'da yeterliydi ama baska bi arizasi var di. seninki de ayni durum olabilir. gecici olarak bi yerden temin edebilirsen denemekte fayda var. ille 500W sart diil sisteminin ihtiyacini karsilicak iyi marka bise olsun yeter 350W-400W neyse..

senin psu markasi hakkinda bilgim yok kasa/guc kaynagi bolumune bi danis istersen.
  • @LoST_PaTRoL Sağ olasın sistemden de iyi anlarım artık bakacağım benim PSU aslında birçok kişiye danışarak aldığım orta düzey fiyatlı bir ürün iyi iş görüyordu artık...

Umarım PSU dan değildir DVD-RW kaayı da yemiş olabilir çok dvd yazdım belki ondan olabilir...

Hadi sağ olasın tekrardan kal sağlıcakla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.