Şimdi Ara

DVD yazma hızı sorunu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP Pavilion DV6173ea laptopum var. Kullandığım programlardan mıdır yoksa donanımdan kaynaklanan bir sorun mudur bilmem ama DVD Writer da bir sorun var. DVD yazmaya çalıştığımda yazma hızı 2X den yukarı çıkmıyor. Farklı dvdler denedim olmadı Nero sorun çıkarıyo dedim komple kaldırdım olmadı DMA olayına da baktım herşey normal gözüküyor. Eskiden aynı dvdleri yüksek hızlarda yazabiliyordum. Ayrıca bilgisayara taktığım hiçbir boş medyayı da otomatik okumuyor benim dvd writer.

Alternatif tüm çözümlerinizi dinlemeye ve denemeye hazırım ama lütfen format at falan demeyin.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Garantisi varsa bi gönder teknik servise baksınlar istersen
  • Garantisi maalesef yok ayrıca dvd yazabiliyorum şuanda ama hız 2X
  • Eskiden de hızı 2X miydi ?
  • Hayır 8X - 12X hızlarda çok dvd yazdım ama windows değişti ondan mı yoksa programlar mı bişey yaptı anlamadım.
  • alternatif cd yazma programı yükleyip bir dene ashampoo burning studio kurup bir dene
  • Eski kullandığın windows versionu neydi ve şimdiki ne ?
  • ashampoo kurmayı denemiştim zaten sonuç aynı oldu ayrıca eski windowsum orjinal laptopla gelen xp media center edition du şimdi ise xp pro sp3 kurulu
  • Eskisine dön olmadı windows 7 kur bi de öyle dene istersen
  • İşte bu konuda sıkıntı var windowsu silmem başka windows kurmam çok vaktimi alacak ayrıca bi daha güncelleme vs. uğraşmak çok zor başka çözüm önerebilirmisiniz?
  • Aklıma başka bir çözüm gelmiyor ama arkadaşlar yardımcı olabilir belki
  • Aynı sorunu ben yaşıyorum şu an normal çalışıyor DVD yazıyordu , CD yazıyor ama DVD yazamıyorum
    kayıt yapamıyorum , yarıda kesiliyor ve Hız ile ilgili uyarı veriyor DVD de sorun var
    sorun ne olabilir ?? Yazma hızı düşükse DVD değiştirin benzeri uyarılar alıyorum
    çok sayıda DVD denedim ama malesef bilgisi olan varmı bu konuda ??
  • kaç yıl geçti aradan bi dvd kullanmak zorunda kaldım aynı hatayı yaşadım artık diske yaz seçeneğiyle denediysem de olmadı bi türlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.