Arkadaşlar Samsung 870 evo 250gb SSD aldım. Laptopumun SATA3 HDD yuvasına taktım. HDD'yi ise DVD-ROM yuvasına taktım. Temiz bir kurulum ile windowsu SSD'ye kurdum. Sistem açılış hızı vs gayet güzel ama SSD yi hız testine sokunca acı gerçek ile karşılaştım. Okuma hızı güzel "551 MB/s" ama yazma hızı "18 MB/s" . BIOS güncel ve UEFI modunda, AHCI modu açık, SSD GPT formatında, Firmware güncel, Trim modu açık, Rapid modu açık, Chipset - AHCI driverları güncel. Ne yaptıysam düzelmedi. Bir de bazen SSD Diskin performans yüzdesi %100 gözüküyor bu normal mi? Laptop Lenovo ideapad z500 sistem uyumluluk sorunu mu vardır nedir? Garantiye göndersem düzeltilmeden geri yollama ihtimalleri var üstelik bu 1 ay sürebilir, 1 ay sonunda da ürünü geri iade etme sürem bitiyor. Sistem Özellikleri: Intel Core i7-3632QM 6 GB RAM Intel HD Graphics 4000 - Nvidia Geforce 645m 2GB SSD hız testini, sağlık durumunu resimlerini ekledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi bir Nick bulamadim -- 9 Nisan 2021; 0:31:54 > |
Bildirim