Elimde 16x Samsung Writemaster DVD Writer ve Nero StartSmart yazılım mevcut. Aynı DVD Writer ve yazılımla daha önce defalarca CD ve DVD kopyalamama rağmen son birkaç gündür nedenini anlayamadığım şekilde DVD kopyalayamıyorum. Kaynak ve hedef sürücü aynı ve resimlerde görüldüğü gibi yazma işlemini gerçekleştiriyorum. Hatta minimum hızı tercih ediyorum. Yaşadığım sorun da şu. DVD / CD kopyalama işlemi başarıyla gerçekleşmiş görünse de yazılan DVD / CD içeriği hiçbir DVD ROM' da görülmemekte. DVD / CD' nin dolu olduğunu altını çevirdiğimde de görmekteyim. Sizce sorun neden kaynaklanmakta?
Yok mu şunu bilen yaaa?
nero nun hangi versiyonunu kulanıyorsun??
Nero 6 Start Smart diye birşey.Anlamadım gitti.Daha önceden böyle bir sorun yoktu.
nero 7 nin son versiyonunu kurmayı dene belki işe yarar
Bugün Plextor PX-800A yı taktım ve çalıştırdım,NERO ile bir kaç DVD yaktım ama hız NERO da max.16 olarak görülmektedir,ancak bendeki Plextor ise DVD+/- olarak 18X görünmektedir,yani 18X e hıza nasıl çıkarım??
-Nero daki bir programlamı,yada başka bir Burn-In programıylamı?? Gerçi çokta önemi değil,öğrenmek açısından sormaktayım?? Selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme