Şimdi Ara

Cd Yazma Sorunu.. Bakarmısınız !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle herkese iyi forumlar...

Benim problemim şu.. Ben playstation 1 cdleri yazdırıcam fakat hata oluyor... Daha dogrusu hata değil de yazmıyor. Ara belleğe falan almıyor.. Yazdır diyorum, penceredeki hiç bir gösterge ilerlemiyor.. Oldugu gibi duruyor.. Bir süre sonra işlemin basarısız oldugunu gösteren bir pencere acılıyor ve mecburen yazma işleminden cıkmak zorunda kalıyorum.. Bu tek bir programda denemedim.. Neroda daha önce denemiştim, ps1 onun yazıgı cdleri okumuyor.. İmgburn, Acohol120, UltraIso gibi programları denedim ama olmadı.. Hepside aynı sekilde sonuclandı.. Dedim acaba cd mi seciyor, 2 farklı markalı cd denedim o da olmadı.. Normal veri cd si yazabiliyorum... Bana biraz garip geldi.. Bigsisi olan var mı?

Ayrıca yazdırdıgım cd formatları .cue, .nrg, birde iso idi galiba...

• herşeyi denemişsin ama dvd writer'ını değiştirmeyi denememişsin :) sorun dvd writer'da görünüyor :)
  • Kardeşim bende öyle düsünüyorum ama normal cd yazıyor.. Sadece psone cdleri yazarken bu sorun oluyor.. :( Kafam bi türlü almadı bu mevzuyu :D
  • Alcohol 120 programında yazdırma seçenekleri arasında Playstation diye bir seçenek var.onu mutlaka denemişsindir ama yine de söyleyeyim ben, bir de onu dene :)
  • oluyor böyle sorunlar benim eski laptopta cd leri okumaz DVD leri okur o yüzden xp yi DVD ye yazdırmıştım DVD den format atardım
  • Yazdırma yöntemlerinin alayını denedim.. Sag tıklayıp kayıt özelliklerinden kontrolümü yaptım... Regeditten kontrolleri yaptım.. Sorun aynı.. Dedim acaba bu RW değilmi? Kasayı actım baktım RW cihaz... Kafam patates gibi oldu :D
  • Az önce nero dan denedim.. DVD yazıyor fakat cd yazmıyor... Bi cacık anlamadım.. Neden olur bu ya.. DVD de sorun yok.. Diğer programlarla da DVD yazdırdım image olarak bi sorun olmadı yazıyor DVD leri.. Cd leri yazmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cd yazma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    DVD Yazma problemi..
    12 yıl önce açıldı
    CD Yazma Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.