Bildirim
dvd ye mi hdd ye mi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kamerayı ve çektiğin görüntüleri ne amaçla kullanacağını söylersen daha iyi bir cevap alırsın. Yani çektiğin görüntüleri bilgisayarda işleyecek misin yoksa direkt olarak DVD mi yapacaksın. Ham görüntüleri nerde saklamayı düşünüyorsun. Ya da saklamayı düşünüyor musun? vs. vs. vs.
Bunları açıklarsan sana ona göre daha iyi bilgi verebiliriz. -
kısafilm için mini dv
diğer böyle anılar şunlar bunlar için HDD
dvd sevmiyorum tamam çek izle gibi bir durum var, veya diyebilirsiniz ki hdd de olsa dvd yapıcaz sonunda...
fakat hdd'den aldığımız görüntüyü işlemek, dvdye göre çok daha kolay(kaseti katmıyorum işe), kalite kaybı daha düşük
sonuçta bu aletleri alan bi süre sonra merak etmeye başlar montaj işlerini, en basitinden klip falan yapmak ister, çocuğunuzun görüntülerini ayırıp dvdlere yazmak ister, bunlar dvdli modellerde sorun yaratır, çünkü sonuçta 1dvd'yi farklı mekanlardaki farklı konulu çekimlerle doldurmanız mümkün
hdd kullandığınızda ise zaten tüm bu parçalar ayrı ayrı kaydedildiği için içlerinden bu seçimi yapmak çok basit ve daha az kayıplı -
quote:
Orjinalden alıntı: anilgee
kısafilm için mini dv
diğer böyle anılar şunlar bunlar için HDD
dvd sevmiyorum tamam çek izle gibi bir durum var, veya diyebilirsiniz ki hdd de olsa dvd yapıcaz sonunda...
fakat hdd'den aldığımız görüntüyü işlemek, dvdye göre çok daha kolay(kaseti katmıyorum işe), kalite kaybı daha düşük
sonuçta bu aletleri alan bi süre sonra merak etmeye başlar montaj işlerini, en basitinden klip falan yapmak ister, çocuğunuzun görüntülerini ayırıp dvdlere yazmak ister, bunlar dvdli modellerde sorun yaratır, çünkü sonuçta 1dvd'yi farklı mekanlardaki farklı konulu çekimlerle doldurmanız mümkün
hdd kullandığınızda ise zaten tüm bu parçalar ayrı ayrı kaydedildiği için içlerinden bu seçimi yapmak çok basit ve daha az kayıplı
Bak mesela anilgee ne güzel açıklamış. Aynen böyle. O yüzden sen ne yapmak istediğini tam olarak söyle daha detaylı bilgi al...
-
şirkette kullanmak üzere seminer programlarını kaydedeceğim 1.500 liralık bir kamera düşünüyorum. dvdli olup daha iyi görüntü uygun fiyat olsa da olur aynı görüntü kalitesi ve hdd olsa daha da iyi olur. ikisine de açığım sizce hangisi_? lcd tvde ve projektörde izleyeceğiz görüntüleri ama bilgisayarla da izletebilirim. ne dersiniz_?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X