Şimdi Ara

dvd yi divix olarak kaydetmek-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dvd yi nasıl divx formatında kaydedebiliriz bilgisayara.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Ben dvd yazıcı alıyım da yardım ederim...şu an bişey diyemeyeceğim...üzgünüm...
  • eyvallah dostum.İnşallah en kısa zamanda dvd okuyucu sahibi olursun.
  • saolasın...Ben de bunu araştırıyorum ... baya yorumlar oldu saolsunlar... senin harici dvd yazıcılar hakkında bir bilgin war mı...dvd player özelliği olan tv ye bağlanabilen...
  • maalesef yok.benimde burada bi abi var o sağolsun bütün işleimi neredeyse ona yaptırıyorum.Sadece internette biraz bilgi var o da artık herkezde var
  • gerekli divx codeclerini yükleyip vidomi playerı kur ya da dr. divx i kullanabilirsin.
  • Yanlış yere başlık açmışsın bu arada msw nickli arkadaşım çok saçma bi cevap vermişsin,ne desem boş yani

İşte aradığın bütün detaylı anlatım burada

http://forum.donanimhaber.com/m_617551/tm.htm
  • Linkte daha detaylı şekilde anlatılmış ama çok uğraşmak istemiyorsan, WinAvi Video Converter'ı da indirebilirsin. Bu program hem dvd'yi divx'e hem de divxleri dvd'ye çevirebiliyor.
  • adonnis arkadaşım o verdiğin linkteki özellikle alt yazı programı için çok teşekkür.Tek sorunum oydu aslında ses ile alt yazıyı ekliyemiyordum.Çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.