Arkadaşlar dvd yi nasıl divx formatında kaydedebiliriz bilgisayara.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ben dvd yazıcı alıyım da yardım ederim...şu an bişey diyemeyeceğim...üzgünüm...
eyvallah dostum.İnşallah en kısa zamanda dvd okuyucu sahibi olursun.
saolasın...Ben de bunu araştırıyorum ... baya yorumlar oldu saolsunlar... senin harici dvd yazıcılar hakkında bir bilgin war mı...dvd player özelliği olan tv ye bağlanabilen...
maalesef yok.benimde burada bi abi var o sağolsun bütün işleimi neredeyse ona yaptırıyorum.Sadece internette biraz bilgi var o da artık herkezde var
gerekli divx codeclerini yükleyip vidomi playerı kur ya da dr. divx i kullanabilirsin.
Yanlış yere başlık açmışsın bu arada msw nickli arkadaşım çok saçma bi cevap vermişsin,ne desem boş yani
Linkte daha detaylı şekilde anlatılmış ama çok uğraşmak istemiyorsan, WinAvi Video Converter'ı da indirebilirsin. Bu program hem dvd'yi divx'e hem de divxleri dvd'ye çevirebiliyor.
adonnis arkadaşım o verdiğin linkteki özellikle alt yazı programı için çok teşekkür.Tek sorunum oydu aslında ses ile alt yazıyı ekliyemiyordum.Çok sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme