Şimdi Ara

Dvd yi nerden alıyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Dvd yi nerden alıyosunuz?

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2011)
Giriş
  • Kafamdaki bi proje icin arastırma yapıyorum arkadaslar elınızden geldıgı kadar katılımı yuksek tutarsınız ınsallah.
    İnternet uzerınden almayı neden tercıh edıyorsunuz veya etmıyorsunuz.
    Kıralamakmı satın almakmı tercıhınız hangısı oluyor gibi yorumlarıda beklıyorum.
    Bkan boş gecmesin dusunduğu şıkkı tıklassın lutfen...
    Tesekkurler sımdıden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac -- 8 Nisan 2006; 16:48:38 >

• Madem bir proje var, o zaman şöyle bir katılımda bulunayım. Özellikle evdeizle.com du sanırım, bunun gibi 1-2 sitede uygulanan sınırsız üyelik sistemi çok güzel. Ayda 20-25 Ytl paraya sınırsız dvd kiralanabiliyor. İzlediğin zaman sitelerinden tıklıyorsun ve kapına yeni dvd lerini getirip izlediklerini de teslim alıp götürüyorlar.

Bu gibi düşük ücretle sınırsız dvd kiralayan yerler artarsa çok iş yaparlar bence.
  • Evet benimde cok hoşuma gitti bu sistem baya avantajlı ama sadece buyuk sehırlerde uygulama ımkanı var ve sınırsız uyelık ıcın 55 60 mılyon gibi bi ucret ıstıyolarlarki oda aslında yine sınırlı oluyor bide kim ayda 20 30 film ızlerki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac -- 8 Nisan 2006; 17:03:00 >
  • kİMSE OY KULLANMIO GIREN ARKADASLAR BI TIK YAPCAK USENMEYIN BEYLER :)
  • Çok güzel olabileceğini düşündüğüm orjinal dvd leri kiralıyorum bu da genellikle dvd satan dükkanlardan oluyor...
  • Sonsuza kadar divx.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2pac

Evet benimde cok hoşuma gitti bu sistem baya avantajlı ama sadece buyuk sehırlerde uygulama ımkanı var ve sınırsız uyelık ıcın 55 60 mılyon gibi bi ucret ıstıyolarlarki oda aslında yine sınırlı oluyor bide kim ayda 20 30 film ızlerki :)

Hocam 55 60 Lira çok tabi ama bu iki sitede sınırsız üyelik 20 Ytl civarı. O yüzden çok uygun bence. Ama tabi çok dvd izleyenler için daha uygun.

http://www.evdeizle.com/HowItWorks.aspx
    http://www.dvdsokagi.com/Home/HowItWorks.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.