Şimdi Ara

dvdlere image alip formattan sonra yukleme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar butun forumlari taramama ragmen sorumun cevabini bulamadim.
    benim yapmak istedigim tam olarak sudur

windowsu ve kullandigim butun programlari yukledikden sonra image almak. ama benim igame 16 gb tutuyor bu nedenle 4 dvd ye ayirip bu imageleri dvdlere kopyaliyorum.

sorunnum ise windows coktugu zaman .format attigim zaman hic windows yuklemeden direk idvdlerden imageleri bilgisayara yukleyerek windowsu tertemiz yuklemeyerek cok kisa surede bu sorundan kurtulmak istiyorum bunu nasil basarabilirim.

butun anlatim ve forumlarda nasil image alinip windows icinde nasil bu imagelerin yuklenecegi anlatilmis ama bana format attikdan sonra bilgisayari baslangic dvdsi ile acip windows kurmadan 4 tane dvdden imageleri bilgisayara kurmak lazim.

formattan sonra windows kurmadan kisacasi bootable image recovery gibi bisey :)) nasil olur*???

ntfs dosya siteminde windows xp sp2 kullaniyorum

yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum

saygılar

• acronis true image ile başlangıç cd si ile açarsın daaaa bu 4 cd yi nasıl yüklersin bilemiyorum bence sen videolarını şarkılarını bu cd lere ayrıca yedekle ve hdd den sil za ten bunlar olmadan normal xp nin imagesi programlar dahil 4.5 gb anca tutar ...

extra 4cd halinde nasıl yüklersin bilemicem ama imageni d: sürücünde saklayıp acronis true image nin başlangıç cd si ile başlatıp d: sürücüsünden imageni okutabilirsin ...

ben imageyi d ye kopyaladım burdan geri yukluyorum cd ye göre yükleme daha kısa sürüyor

tabi hdd kjapasitesinin geniş olduğunu farzederek bunu söyledim bende 120 + 250 hdd var sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 29 Kasım 2006; 0:12:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.