Şimdi Ara

dvi kablo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni toplamış olduğum sistemimle birlikte aldığım Philips 227E3LHSU 21,5" Wide Screen 5ms Full HD Led Monitör 24+1 pin dvi var

benim bulduğum kablolar bunlar

IPOINT 55046 DVI - DVI Kablo 2m 24+1 pin 24K Altın
    http://www.sanalmarketim.com/urun/738027b5f02a5ae330886fb017c4a363/IPOINT-55046-DVI---DVI-Kablo-2m-24+1-pin-24K-Altin

S-LINK SLX-M994 1.5 Metre Kılıflı Metal Altın Uçlu Dvi/Dvi Kablo
    http://www.sanalmarketim.com/urun/cc46820a7bccaf376f304e94af672604/S-LINK-SLX-M994-1.5-Metre-Kilifli-Metal-Altin-Uclu-Dvi/Dvi-Kablo

DIGITUS AK-621N 2.0M DVI (24+1) Dual Link Kablosu
    http://www.sanalmarketim.com/urun/12e27467400e667b78b8ccfadc098caf/DIGITUS-AK-621N-2.0M-DVI-(24+1)-Dual-Link-Kablosu

bu linkte vericeğim kabloda dvi-dvi ama açıklamada 24+1 pin ama single link yazmışlar benim bildiğim single link 18+1 pin olur 24+1 pin nasıl single link oluyor

1,5 Metre Parazit Korumalı Dvi Kablosu (Ferit Filtreli Gold Plated Dvi 1,5 metre)
    http://www.dvikablo.com/Dvi-Kablo.aspx?Dvi-Kablosu=1156

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• HDMI kablo neden düşünmüyorsunuz?
  • bilmiyorum ama dvi-dvi görüntü kalitesinin daha iyi olacağını düşünüyorum bu arada ekran kartım MSI ATI hd6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres
  • quote:

Orijinalden alıntı: camp1

bilmiyorum ama dvi-dvi görüntü kalitesinin daha iyi olacağını düşünüyorum bu arada ekran kartım MSI ATI hd6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres

DVI ile HDMI aynı dijital arayüze sahiptir, HDMI seçmeniz bu bağlamda daha avantajlıdır. Ayrıca DVI sesi taşımaz ve iletemezsiniz. HDMI ile ekran kartı üzerinden S/PDIF ile seste alabilirsiniz.
  • hmm evet ama ses taşımaya ihtiyacım yok şuan hdmi ın dvi a göre bi üstünlüğü yok ise eğer dvi kablo kullanmak istiyorum
  • quote:

hmm evet ama ses taşımaya ihtiyacım yok şuan hdmi ın dvi a göre bi üstünlüğü yok ise eğer dvi kablo kullanmak istiyorum

Kullan kardeşim sen DVI kabloyu. Ben aldım 10 metre DVI kablo, tek bir parçalanma bozulma olmadı görüntüde. Harika görüntü kalitesi var. İlerleyen zamanda ihtiyaç duyarsan sese, alırsın HDMI kablo. Duymaz ise güle güle kullan.
  • evet bunu almayı düşünüyorum

S-LINK SLX-M994
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4080

hdmi kablo ile görüntü kalitesi olarak bi fark yok diyorlar ama hdmi da bazen görüntünün scale e oturmama ve bios ekranını görüntülememe sorunu oluyormuş bence pc için dvi daha uygun o yüzden üstteki linkteki kablo diğer bulduklarımdan daha kaliteli gibi onu alıcağım inşAllah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuboff -- 14 Şubat 2012; 20:31:48 >
  • quote:

evet bunu almayı düşünüyorum

S-LINK SLX-M994
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4080

hdmi kablo ile görüntü kalitesi olarak bi fark yok diyorlar ama hdmi da bazen görüntünün scale e oturmama ve bios ekranını görüntülememe sorunu oluyormuş bence pc için dvi daha uygun o yüzden üstteki linkteki kablo diğer bulduklarımdan daha kaliteli gibi onu alıcağım inşAllah.

Kardeş kablo sınıflandırılmasından anlamam, sadece yaşadığımı söylerim :) HDMI kabloyu, ekran kartına bağlayacaksanız, sorun oluşmaz. Ölçeklendirmesi var, özel piksel tanımlaması var. Siz HDMI kullanırsanız, profesyonel kullanıcı olursunuz. DVI kablo ile, size verilenlere mahkum olursunuz. Fark bu. Yaşadım biliyorum. Tavsiyem HDMI kablodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

Kardeş kablo sınıflandırılmasından anlamam, sadece yaşadığımı söylerim :) HDMI kabloyu, ekran kartına bağlayacaksanız, sorun oluşmaz. Ölçeklendirmesi var, özel piksel tanımlaması var. Siz HDMI kullanırsanız, profesyonel kullanıcı olursunuz. DVI kablo ile, size verilenlere mahkum olursunuz. Fark bu. Yaşadım biliyorum. Tavsiyem HDMI kablodur.

peki hocam ozaman bi marka önerebilirmisiniz yada kablo markasına önem vermemelimiyim

ya hdmi-hdmi alıcağım yada dvi-dvi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

peki hocam ozaman bi marka önerebilirmisiniz yada kablo markasına önem vermemelimiyim

ya hdmi-hdmi alıcağım yada dvi-dvi

HDMI giriş DVI çıkış olacak :) Aklımda yok kablo isimlerinden. HDMI kablo 35 liradan başlıyor. Yalnızzz, ben HDMI giriş DVI çıkışlı kablo kullanmadım. Diyemem ''ölçeklendirmeyi kullanabilir ve özel piksel yaratabilirsin''. Ekran kartı, DVI çıkışı algılayacaktır, ses kanalları olmadığı için. Bu sebebden siz tüm özelliklerden yararlanamayabilirsiniz. Siz kafanızı yormayın. DVI sistemi kullanın. Üzüleceğini düşünmeye başladım. DVI kablodan kayıpsız veri aktarımı sağlanır. Göz görüyor ve algılanıyor kullanıcılar tarafından, görüntü kalitesi. Gerek görmüyorum, sese ihtiyacı olmayan birisinin HDMI kablo kullanmasına.

• monitörümde analog, dvi, hdmi giriş var ekran kartımda dvi ve hdmi çıkışları var ve ben bahsettiğiniz ölçeklendirme ve piksel yaratmanın ne olduğunu bilmiyorum hdmi da kullanabilirm ama o daha çok tv sistemleri için geliştirilmiş bi kablo anladığım kadarıyla ve sürümleride var 1.3, 1.4 gibi mesela 1.4 ethernet,3d,4x1080px,tv den ses alma gibi birsürü özellik var ama ben ekran kartından sadece digital görüntü almak istiyorum o yüzden dvi düşünüyorum hala
  • quote:

monitörümde analog, dvi, hdmi giriş var ekran kartımda dvi ve hdmi çıkışları var ve ben bahsettiğiniz ölçeklendirme ve piksel yaratmanın ne olduğunu bilmiyorum hdmi da kullanabilirm ama o daha çok tv sistemleri için geliştirilmiş bi kablo anladığım kadarıyla ve sürümleride var 1.3, 1.4 gibi mesela 1.4 ethernet,3d,4x1080px,tv den ses alma gibi birsürü özellik var ama ben ekran kartından sadece digital görüntü almak istiyorum o yüzden dvi düşünüyorum hala

Sen beni ara kardeşim, 5379482134. Bir sonuca varamayacaksın sene kendi içinde anlaşıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.