Şimdi Ara

dvı kablo yok yok yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu karlı kış gününde çıktım bir dvı kablo alayım dedim o da ne hiç bir yerde yok! 3 ayrı teknosaya,2 ayrı orbim e ,hızlı sisteme,vatan bilgisayara bir iki tane bilgisayarcıya gittim dvı kablo yok.yok yok.sinir oldum ya. hayır üstelik ankaradayım ben .. teknosada hızlı sistemde olmazsa nerde olcak anlamadım.ne bulunmaz şeymiş bu ya.

• Teknosayla filan ugrasma ver siparisini evine gelsin hemde istedigin uznulukta ben bu isteden 5 metrelik scart kablosu ve 5 metrelik dvi to hdmi kablosu aldim hic bi sorun yasamadim. hemen gonderiyorlar. al sana adresi :
    http://www.protel-elektronik.com/asp/listgroup.asp?group=4.6
  • teşekkür ederimde online alış veriş yapmak istemiyorum.saolsun hepsiburada.com tövbe ettirtti bana.
  • ankarayı bilmiyorum. ancak teknosaya falan bakma derim.Çünkü onlarda bulunsa da özel amaçlar için kullanılan kablolar oluyor genelde. Ve fiyatları 80-90 ytl arasında..
  • bazı elektronık ve bılgısayar sarf malzemelerı satanlarda oluyo ben ızmırde necıp bılgısayarda gormustum fıyatı 12 ytl cıvarında bıseydı var yanı cogu yerde
  • Boşa arama teknosa felan, ulus ta , uydu recever satılan sokakta (Konya Sk.) 2 dükkan var bu tip malzame satan, biri Yıldırım Elk. bulunduğu hanın içinde girişte, istemediğin kadar çeşit var, 15 ytl takribi fiyatları, oradan al. Geçen bende gezdim, kaliteli bir kablo alayın diye, Vatan-Teknosa-Mavi-EP-Bimeks hiçbirinde yok. Boyu uzun olmayan bir kablo alırsan daha iyi.
  • Yani neden monitorlerin yanında dvi kablo da vermezlerki?hem dvi giriş yap hem de kablo verme !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    yok
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kardeşim, Adilhan Pasajının Karşısı, Zafer Çarşısının arkası, Bimel Elektronik giriş kat soldaki çelik kapılı daireye gir, duvara dayalı panoda istediğin kabloyu, adaptörü bulursun. DVI D kablo, gayet kaliteli görünüyordu, 14.50 ytl ye alınmıştır. Kolay gelsin, bu arada Ankara'da kolay kolay DVI kablo bulamazsın :)
  • teşekkürler arkadaşlar aldım bugün 10 ytl ye. fiyat ucuz geldi bana biraz ama kablo kaliteli bence.zaten analog girişden farkını hemen belli ediyor dvı.yazıların arkasında biraz gölge vardı eskiden şimdi onlar yok çok net yazılar falan. dvı girişi olup da kullanmayan varsa tavsiye ederim.

ha bu arada esat dörtyolda bilgisayarcılar çarşısı var ordan aldım kabloyu.ama ondan önce yine iki yere sordum gerçekten nedense dvı kablo çok az yerde var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.