Şimdi Ara

HDMI ile Mini HDMI Arasındaki Fark Nedir? Bir Bilen Yok mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı ekran kartlarının teknik özelliklerinde giriş çıkış birimlerinde mini HDMI bazılarında HDMI yazıyor, acaba HDMI ile mini HDMI farkı nedir?

Linke tıklayıp açılan sayfada Teknik Bilgiler/Ekran Kartı Giriş-Çıkış bölümüne bakın lütfen

Link 1 Örnek HDMI

Link 2 Örnek miniHDMI

İkisi de Gtx460 ama biri HDMI öbürü miniHDMI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacbant -- 13 Ekim 2010; 14:59:35 >

• Hiçbir farkı yok.
    Monitörünüzü (veya lcd vs.) ekran kartına HDMI yoluyla bağlamak isterseniz bir ucu HDMI diğer ucu MiniHDMI kablo alacaksınız demek. HDMI larda ise iki ucu HDMI kablo yeterli olacaktır.
  • hatta 15tyıl once kullandıgım analog ile hdmı arasında goruntu olarak ne fark var ben hala bir fark goremedim gozlerimle
  • Çok Teşekkür Arkadaşlar
  • DVI ile HDMI arasında desen anlayacağımda... analog
  • walla mini hdmi dan ses alamıyorum pek tavsiye etmem. bi de hdmi varken miniye ne gerek var anlamıs degilim.
  • HDMI ve mini HDMI arasında bilgi taşıma açısından fark yok.

HDMI girişin büyük geldiği yerlerde üreticiler mini HDMI kullanıyor. Özellikle Video kameralar ve fotoğraf makinaları gibi. Bu cihazlarıda TVlere bağlamak için ya mini HDMI-HDMI adaptör ya da mini HDMI-HDMI kablo kullanmak gerekiyor. Ekran kartlarında genelde mini HDMI çıkış var. Çok azında HDMI kullanılıyor. Tamamen üretici tercihi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle gtx serilerinde 2 tane koca koca dvi girişi ekleyip kenara köşeye mini hdmi adı altında saçma bir format eklemek hiç hoş degil.ayrıca gerekli degil.bir firma çıkarmış ardından digerleri hiçbir karşı fikir üretmeden onları kopyalamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.