Bildirim
DVI VE SCART KABLO BAGLANTILARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer dvd playerında dvi varsa ve tv dede varsa, emin ol yüzde 50 ye yakın bir sinyal farkı olur... özellikle noise oranı çok düşer... zaten şuanki en kaliteli görüntü arabirimidir dvi... o yüzden imkanın varsa dvi ile bağla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 5 Haziran 2006; 15:53:18 > -
Önerin için teşekkürler Okan. Ancak kullandıgım Onkyo DVD player iyi bir alet olmasına karşın dvi çıkışı yok.
Ben bir tarafı dvi giriş (tv için), bir tarafı coaxcial giriş (dvd için)olan kablo kullanırsam yine de aynı kalitede görüntü alabilirmiyim? -
quote:
Orjinalden alıntı: hakden
Önerin için teşekkürler Okan. Ancak kullandıgım Onkyo DVD player iyi bir alet olmasına karşın dvi çıkışı yok.
Ben bir tarafı dvi giriş (tv için), bir tarafı coaxcial giriş (dvd için)olan kablo kullanırsam yine de aynı kalitede görüntü alabilirmiyim?
ha yok ben senin dvd playerında dvi çıkış var sandım... öle bir kablo bulsanda kullansan bile dvi kalitesinde çıkış alamassın bu bir, 2. si öle bir kablo yok çünki dvi dijital görüntü arabirimidir. yani düşün bir ucu optik bir ucu coaxial kablo olduğunu senin yapman gereken sıralama daima şöle olmalıdır,
eğer component (YPbPr) varsa component
eğer yoksa altın kaplama uçlara sahip kalite bir scart kablo ile bağlantı yapmaktır. eğer dvd player ının scart çıkışı rgb ise gayet kaliteli ve noise suz bir görüntü alırsın
-
Evet DVD min scart cikisi rgb imis. Açtım manueline baktım. Şu anda S-Vıdeo baglantısı ile bağladım.Altın uçlu scart ile bağlarsam daha iyimi olur acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: hakden
Evet DVD min scart cikisi rgb imis. Açtım manueline baktım. Şu anda S-Vıdeo baglantısı ile bağladım.Altın uçlu scart ile bağlarsam daha iyimi olur acaba?
tabiki hocam tabiki
rgb ise mutlaka kaliteli bir scart ile bağla. ortalama 32-35 ytl fiyatları var. marka olarakta thomson tavsiyemdir. Yada AR de olabilir... -
DVI ÇIKIŞI OLAN UYDU RECIEVER VARMI ? GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DIGITURK'TE YOK. PEKİ BEN TV'DEKİ DVI GİRİŞİNİ NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
DVI ÇIKIŞI OLAN UYDU RECIEVER VARMI ? GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DIGITURK'TE YOK. PEKİ BEN TV'DEKİ DVI GİRİŞİNİ NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM ?
CEVAP VEREBİLECEK BİRİ ? -
DVI veya HDMI çıkışı olan dvd player veya uydu alıcısı alacaksın
veya
------------DVI çıkışı olan pc veya notebook ile--------------
* çok net dvd-divx izleyebilirsin,
* skystar2 uydu alıcısı alıp HD yayınları izleyebilirsin
bunun dışında çözüm yok...............
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X