Şimdi Ara

RGB SCART KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Tüplü Arçelik TV var ancak PS3'te oyun oynarken yazılar çok küçük yani grafik kalitesi oldukça kötü ve bana tafsiye olarak RGB SCART kablo kullanmamı söylediler bu kablodan arıyorum ancak bulamıyorum aşşağıdaki kabloyu RESMİ olarak nerelerden temin edebilirim yazarsanız çok sevinirim.
     RGB SCART KABLO

YADA
     RGB SCART KABLO

BU 2 kablonun arasında tek var 1'nin altın uçlu olması belki farkları daha vardır ama ben bilmiyorum bu kabloları nereden temin edebilirim arkadaşlar çok acil yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 7 Nisan 2012; 16:12:48 >

• Bu kablo normal PS1 kablosu. ama bu kablodan alsan bile görüntü kalitesinde değişme olacağını sanmıyorum. PS3 tüplü TV ile oynanmaz. Yani ferrariye şahin motoru takmak gibi bir şey bu
  • :) Haklısın kardeşimde işte tafsiyeleri dinlemekten başka çarem yok çunki yeni TV alana kadar idare etmek zorundayım :(
  • Bulunduğun bölgede elektronikçiler yok mu? mutlaka satan vardır. Eğer elektronikçi bulamıyorsan gitti gidiyor tarzı sitelere bakabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps2-rgb-kablo-renklendirici-scart-kablo-lt-53053386

3.60tl'ye satıyor sıfırını adam.

Bu arada altın uçlu almana gerek yok. O sadece dayanıklılığı artırıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 7 Nisan 2012; 16:39:32 >
  • Antares baktım yoktu eee küçük elektronikçi PS3 bilmez kablsounu ne bilsin ki onlarada sordum ordada yokmuş gittigidiyor sadece kredi kartı ve banka kartı ile alış veriş yapıyor ben havale ile ödeme şansım var bu yüzden bu konuyu açtım dostum.
  • Bu arada eğer LCD monitöre sahipsen, DVI girişinden de bağlayabilirsin. DVI to HDMI dönüştürücü kabloyla, LCD monitörüne bağlayabilirsin ki bence bu daha iyi görüntü kalitesi sağlar tüplü tv'ye göre.. DVI HDMI iile tam uyumlu olduğu için monitörün de destekliyorsa 1080p görüntü alabilirsin.
  • Elimde ACER LCD monitör var Diz üstü PC'de kullanıyorum 24'inc senin dediğini düşündüm ancak nasıl yapıcağımı bilmiyorum yukarda anlatmıssın ama DVI girişi yok monitörde VGa GİRİŞİ VAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spdif kablo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani forumda DVI deneyenler mutlaka vardır ama VGA deneyen var mıdır bilmiyorum. Monitöründe büyük ihtimal HDCP desteği yoktur. O yüzden VGA'dan bağlamaya çalıştığında monitör büyük ihtimalle görüntü veremeyecek.. Her halükarda bir kablo alman lazım, ama hangi mantıkla bağlayacaksan ona göre bir kablo alman lazım.. Başka alternatifler de mevcut VGA box falan gibi ama yalandan yere fazla masraf yapmış olursun. Forumda 2.el bölümüne konu aç, aradığın kablonun resmini koyup almak istediğini belirt. Havale yöntemiyle ancak bu şekilde alabilirsin. Forumdan aynı ilde olduğunuz birisi çıkarsa elden de aışverişi yapabilirsin. Onun haricinde başka bir şey aklıma gelmiyor
  • Bunu düşündüm ancak cevap çok gelir diye açmadım hani bugün açarım 2 ay sonra cevap gelir bi anlamı kalmaz ozaman :) ancak bu kabloyu alınca görüntüde çok fazla bir değişim olmuycaksa seninde dediğin gibi alamanın bi anlamı yok ozaman.
  • Ben PS3 kullanıcısı değilim. O yüzden deneme yanılma, PS3ün bağlantıları konusunda tecrübem yok. Bildiklerim bunlar ama Görüntü kalitesinde değişme olmayacaktır. Yine de etraftan kredi kartı bulabilirsen verdiğim linkten alıp 3.60 liraya deneme fırsatın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 7 Nisan 2012; 17:04:32 >
  • İlgin için saol,arkadaşım artık birşeyler düşünücem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.