Şimdi Ara

spdif kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daewoo marka televizyonmdan amfime ses bağlantısı yapmak istiyorum.Amfimdeki optical in tarafına standart optik giriş yapacağım ama televizyonumdaki spdif çıkışına nasıl bir kablo almam gerektiğini anlayamadım.Piyasadaki mini oslink denilen kablolar var.Acaba ondanmı almam gerekiyor?Bir yandan da standart coax ucu tam oturuyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

spdif kablo

spdif kablo

• S/PDIF ile S/PDIF, 75 ohm empedanslı koaksiyel kablo ile yapılır.

S/PDIF-TOSLINK veya TOSLINK-S/PDIF ise dönüştürücü gerektirir.

Ayrıca... TV'nin S/PDIF'inin çıkış olduğuna emin misiniz?

Neden TV'ye ses+görüntü girişi aldığınız kaynağın ses çıkışından, amplinize sayısal ses girişi almıyorsunuz?

• Merhaba , yanıtınız için teşekkürler.Televizyonun arkasındaki spdif yazan giriş fotoda gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam da... TV'deki S/PDIF için ilk mesajda çıkış demiştiniz, şimdi giriş dediniz. Hangisi?

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    çok pardon sanırım tam anlatamadım,benim acemiliğim.televizyon sesini amfime bağlamak istiyorum.fotpda da gzüken televizyondan s/pdif yazan bir çıkış var.yine foto da gözüken amfinin arkasında da optic girişler var.

• TV'nin sesini ampliye girmek

Emin olmanız gerekenler:

TV'deki S/PDIF, çıkış mı?

Amplideki Coaxial In, S/PDIF mi? (TOSLINK olduğunu varsaydığımız Optical In 1 ve 2 ile gruplandığına göre ve flesh/ten renginde olduğuna göre muhtemelen evet... ama lütfen kullanım kılavuzlarına bakınız)

İki sorunun yanıtı da evet ise... 75 ohmluk bir S/PDIF kablo ile bağlantıyı yaparsınız. Standart analog ses kablosu kesinlikle olmaz. Composite video kablosu (CVBS - o da 75 ohm) eğer ki coax shield'a sahipse düşünülebilir.

Ya da S/PDIF'ten TOSLINK'e dönüştürücü ile... TV'den S/PDIF çıkışı amplinin Optical In'lerinden birine girersiniz.

Önerim:

TV'ye sesi hangi kaynak veriyorsa, ampliye ses girişini ondan çıkış alın.

• teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVI kablo ses iletirmi?
    7 yıl önce açıldı
    Uydu kablosundan çoklama
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.