Şimdi Ara

DVR cihazı uzaktan izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    balandi marka dvr cihazım var. İphone dan 3g bağlantısı ile izleyemiyorum
    ağgeçidim 192.168.2.1 olduğu için dvr cihazından ağ ayarlarından ip nosunu 192.168.2.10 yaptım , sonra modemin arayüzünden
    port yönlendirme kısmından port açtım , kural adını kamera dedim, ip noyu 192.168.2.10 yaptım, tcp seçtim, lan ve wan portunu 34567 yaptım (dvr cihazından görüntüleme portu 34567 yazıyor,arayüz porto 80)
    canuseeme sitesinden kontrol yaptığımda succes sonucunu aldım . port açık hem 80 hem 34567 .
    iphone bir dvr izleme xmeye programını indirdim , ilk önce telefonu dvr cihazının bağlı olduğu modeme wifi ile bağlanıp , cihaz ekleden ayarları yazdım
    cihaz adı : kamera - ip :192.168.2.10 - port :34567 - kullanıcı adı : admin diyorum şifre boş bırakıorum çünkü dvr cihazından şifre yok wifi den telefon üzerinden izliyorum ama wifi kapatım 3g yi acınca olmuyor neden ?!?!?!

• Güvenlik duvarı devre dışı mı? İphone dan ilgili uygulamanın 3G kullanımı kapalı olabilir mi? Bunları kontrol etmenizde fayda var
  • cunku modemın ıp sı uzerınden baglanman gerek

modemın dış ıp sını google a ip im nedir yazarak ogren, sonrasında kamera programında yenı cıhaz ekle aynı bılgılerı sadece dıs ıp adresını gırerek ekle wıfı uzerınden baglandıgında 192 lı olan cıhaz ıle 3g ılede ıpm nedır den aldıgın bılgı ıle rahatlıkla baglanabılırsın
  • http://www.ipnedir.com/ bu siteye girdiğinde ust de cıkan ıp adresı senın modemının dış ıp si dir. bu arada telekomdan ip sabıtlemezsen modem her acılıp kapatıldıgında ıp degısır, dolayısı ıle 3g uzerınden baglanamazsın
  • portları tcp-udp olarak açıp dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.