Şimdi Ara

Bilgisayara DVR Kart Olmadan CCD Kamera Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğim için yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Elimde bir adet CCD kamera var tüm bağlantıları aparatları mevcut. (kablolar, adaptör, bnc konnektörler, vs.) bir adet vga to bnc ahtapot kablom var bu kablo ile VGA dan ekran kartı üzerinden kamerayı bağlamaya çalışıyorum. DVR kart olmadan görüntü almak istiyorum ve aldığım görüntüyü 1-2 günlük kayıt etmek istiyorum. Fakat bi türlü görüntü alamadım.

Hangi programları kullanmalıyım ne tür ayarlar yapmalıyım konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar veya daha önce bu şekilde bağlantı sağlamış olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

• Kamerayı tanıdımı bilgisayar takınca?denetim masasında aygıt ve yazılar var orda kamera gorunuyorsa ustune tıklayıp goruntu alabilirsiniz diye düşünüyorum.. kayıt isine gelince otomatik olmasada masa ustu kayıt programlarıyla alabilirsiniz screen recorder camtasia vss...
  • Malesef o şekilde kamerayı gösteremiyorum Webcam mantığından farklı çalışıyor Güvenlik kamerası. VGA dan ikinci monitöre direk görüntünün gelmesi lazım ama bi türlü gelmiyor. ahtapot kablo ile VGA girişine direk takılı kamera.
  • Aygıt yöneticisinden demi gorunmuyor yuklenmemis olabilir oraya bakın bakalım orda görünecekmi
  • burada bir program var arayuz diye isinize yararmı bilmiyorum

http://download.cnet.com/VGA-CCD-Camera-with-USB-Interface/3000-18489_4-80269.html
  • donusturucu varmı peki burda açıklamışlar

http://forum.donanimhaber.com/m_60668756/tm.htm
  • O şekilde bi converter yok fakat elimde aşağıdaki gibi bir BNC to VGA kablo var bununla bağlamaya çalışıyorum. Elimdeki kamera da ikinci resimdeki set.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ile lg tvden kayıt yapma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef olmadı başka fikri olan var mı ?
  • O kabln vga girisli dvr kartlara takiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ben bu kamerayı dvr kart almadan pc ye bağlayamam mı şimdi arkadaş yaa :S
  • Bildiğim kadarıyla bağlayamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.