Şimdi Ara

DVR Güvenlik Kamerası Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC'ye bir güvenlik kamerası sistemi kurmaya çalışıyorum. DVR-203 kartı taktım, driver'ını yükledim. SVDVR programını yükledim. Buraya kadar her şey normal. Ama kameralardan mavi bir görüntü dışında bir şey alamıyorum. Yani program kamera yokmuş gibi davranıyor.

Kamera ile DVR kart arasındaki bağlantılarda mı ynalış yapıyorum diyecem ama çok das seçenek yok ki. Kameradan çıkan 3 tane kablo var: beyaz, sarı, kırmızı. Kırmızı güç için bariz. CCTV kablosunda da renkleri eşleştirip beyazın ucuna BNC konnektör takıp DVR karta sokuyorumç Doğrusu bu değil mi?

Program kayıt yapıyor bu arada ama tahmin edersiniz ki o da masmavi.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• kablolardan önce dvr kartınıza uyumlu program yüklediniz mi onu bilmeniz lazım piyasada 1000 tane dvr programı var ama her program her karta uymuyor uyumlu oldugunu garantilediginiz bir program yükleyin sonra bir daha deneyin gene olmaz ise kablolara bakın bi de size önerim alma durumunuz var ise dvr kayıt cihazını tercih edin cihaz aldınızmı bilgisayardaki gibi program açıldımı kapandımı bişey mi oldu sorunu yok fişe takdıgınız anda kayıta giriyor sadece bir hdd takıyorsunuz kafanız rahat etmesini istiyorsanız dvr kayıt cihazı en iyisi derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 16 Eylül 2010; 10:52:46 >
  • Anlatımınıza göre kablo bağlantılarınızda hata var, sarı cctv kablosunun ortasındaki görüntü aktarım ucuna bağlanır. Beyaz, cctv kablosunun shield'li ucuna ve takat kablosunun eksi (-) ucuna bağlanır. Sorununuzun çözülmemesi durumundawww.netgoldguvenlik.com adresi üzerinden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.... Şimdiden kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.