Şimdi Ara

DVR Kayıt Cihazı İnternet Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chenova marka DVR kayıt cihazım var. DVR web isimli bir program ile İE üzerinden IP girildiğinde kameralar izlenebiliyor. Aynı ağ üzerinde bulunan evdeki bilgisayardan IP girerek kameraları izliyorum. Fakat başka yerdeki bilgisayarlardan IP girdiğim zaman izleme gerçekleştiremiyorum.

Modemin markası 3Com wirelesss modem. Pot açma işini tam bilmiyorum fakat bir şeyler karıştırarak 9998 nolu portu açtım sanırım. Fakat yinede başka bilgisayarlardan bağlanamıyorum.

DVR kayıt cihazının IP si 192.168.1.3 portlar 9998 birde yine bazı yerlerde 80 olarak başka bir port numarasıda geçiyor.

Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Teşekkürler.

• Modemde DMZ Server desteği varsa oraya bu cihazın ip adresini yaz, tabi daha önce yaptığın yönlendirmeleri ve ayarları sil.

DMZ yaptığında WAN dan gelen ve NAT kaydı olmayan bütün paketler, bu girdiğin ip adresine gidecektir. Sorun otomatik olarak çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nulkarp

Modemde DMZ Server desteği varsa oraya bu cihazın ip adresini yaz, tabi daha önce yaptığın yönlendirmeleri ve ayarları sil.

DMZ yaptığında WAN dan gelen ve NAT kaydı olmayan bütün paketler, bu girdiğin ip adresine gidecektir. Sorun otomatik olarak çözülür.

kardeş bişey sorucam bendede aynı cihaz var kameralar 30 gün kaydetmesi için napmam lazım 15 günden sonra geriye dönük silmeye başlıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.