Şimdi Ara

dvr kayıt cihazı tavsiyesi tecrübeliler konuya lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli buyuklerim şu anda mevcut 4 kameralı bir sistemiz var ve bilgisayara bağlı. Fakat babam kullanamıyor. Bu yüzden dvr kayıt cihazı almaya karar verdim. Bu yüzden kullanılabilirliği kolay ve 200 Tl civarında bir urun önerirseniz sevinirim pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diğer markaları bilmem de JMK 9404 cihaz tavsiye etmem.. yedeklemek istediğim görüntüyü usbye bazen atıyor, bazen atmıyor.. keyfi gelirse..
    arada bir de kendi kendine reset atıyor..

ayrıca cihaz seçerken D1 kaydı 100 fps yapıp yapmadığına dikkat edin.. CIF çözünürlükte kaydı 100 fps (4x25) yapatken, D1 çözünürlükte kaydı sadece 24 fps yapıyor (kanal başına 6 fps rezalet)

• djoz kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam d1 nedir bilginiz varsa anlatır mısınız.

• CIF 352x288, D1 720x480, HD1 720x240 piksel kayıt çözünürlüğüdür..
    (buradaki HD1 televizyon ekranlarından bildiğimiz "High Definition" değildir.. Half D1, yani D1 çözünürlüğün yarısıdır)

Eğer 420-480 TVL çözünürlüklü ucuz kameralardan kullanıyorsanız CIF kaydını 25 FPS (saniyedeki resim sayısı) yapabilen cihazlar işinizi görür..

Ama 650-700 TVL çözünürlüklü kameralardan kullanıyorsanız mutlaka D1 çözünürlükte kanal başına 25 FPS kayıt yapabilen cihaz tercih edilmeli..

Dediğim gibi benimki D1 çözünürlükte 6 FPS kayıt yapıyor, görüntünün netliği süper, iş görüyor ama insanların hareketleri robot gibi.. Yani görüntüdeki bir insan diğerinin yanağını mı okşadı yoksa tokat mı attı anlaşılmıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım için laptop öneri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.