Şimdi Ara

dvx film yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvx film indirmek istiyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz, nereden ve nasıl indirebilirim ? Link verebilir misiniz ?
    Teşekkürler....

• ares ile indirebilirsin... problemsiz iniyor.. kurulum basit , vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayf

dvx film indirmek istiyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz, nereden ve nasıl indirebilirim ? Link verebilir misiniz ?
    Teşekkürler....

direk bearshare i tavsiye ediyorum sana her gece yatmadan önce ayarla sabah kalktığında film bitsin

256 sınırsızken her gece bir film indiriyordum özledim o günlerimi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

quote:

Orjinalden alıntı: sayf

dvx film indirmek istiyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz, nereden ve nasıl indirebilirim ? Link verebilir misiniz ?
    Teşekkürler....

direk bearshare i tavsiye ediyorum sana her gece yatmadan önce ayarla sabah kalktığında film bitsin

256 sınırsızken her gece bir film indiriyordum özledim o günlerimi ya

+3

• Eğer sınırlı veya yavaş bir bağlantın varsa bence hiç indirmekle uğraşma, zaten bu filmlerin yarısı feyk çıkıyor...
  • Arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum, filmi aratıyorum bi sürü buluyo ama bunların türkçe olup olmadığını nasıl anlıyorsunz?
  • Türkçe film mi?
    Yok öyle birşey.
    orjinal dilinde bulabilirsin.ama mesela japon animasyon filmini ingilizce düblajlı bulabilirsin.
    Türkçe bulamazsın.Alt yazı indireceksin filmin yanında alt yazı ile izleyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD filmi türkçe oynatma!Yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum, filmi aratıyorum bi sürü buluyo ama bunların türkçe olup olmadığını nasıl anlıyorsunz?

hocam yarbay olmuşsun ne yaptın yaw türkçe film zaten bulamıyorsun bulsan da 3 5 kaynak ki zaten bizim türkler uploadı sınırlıyorlar bi işine yaramaz hemde zaten türkçe filme gerek yok altyazılarını gayet rahat bulabiliyorsun ingilizce filmlerin

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum, filmi aratıyorum bi sürü buluyo ama bunların türkçe olup olmadığını nasıl anlıyorsunz?

Ne yapacaksın türkçe filmi , orjinal sesler daha iyi.
    Altyazı ile çok keyifli olarak izleniyor.
  • En iyi ve sorunsuz yol kesnilikle torrenttir. Anlatmamı isteyen varsa pm atabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

En iyi ve sorunsuz yol kesnilikle torrenttir. Anlatmamı isteyen varsa pm atabilir.

Birde direkt download olabilir. Rapid gibi mega upload gibi.
    Ben günde 256k bağlantımla 3 film indiriyorum valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

Eğer sınırlı veya yavaş bir bağlantın varsa bence hiç indirmekle uğraşma, zaten bu filmlerin yarısı feyk çıkıyor...

emule den su ana kadar rahat 200 tane film indirdim 1 tanesi bile fayk çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

En iyi ve sorunsuz yol kesnilikle torrenttir. Anlatmamı isteyen varsa pm atabilir.

Ama öyle bulmak neredeyse imkansız.
  • quote:

aynen kesinlikle kkatılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

naaptın hocam helal olsun valla
  • megaymış peeh yalancı megada 10 kb/sn nin yukarısına çıkılmıyo flash get falan istiyo mega ona da ban koydu bilip bilmeden konuşma benim kafamın tası atıyo bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

megaymış peeh yalancı megada 10 kb/sn nin yukarısına çıkılmıyo flash get falan istiyo mega ona da ban koydu bilip bilmeden konuşma benim kafamın tası atıyo bak

niye bu kadar tepki verdin bende onu anlıyamadım

dostum sakin lütfen,birbirimize yardımcı olmaya çalışırken bukadar kızmanın alemi nedir

büyük boyutlu dosyalar için en iyisi torrenttir bence saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

megaymış peeh yalancı megada 10 kb/sn nin yukarısına çıkılmıyo flash get falan istiyo mega ona da ban koydu bilip bilmeden konuşma benim kafamın tası atıyo bak

Öncelikle saçma sapan bilmeden anlamadan ahkam kesme.
    Ben Rapidin Premium üyesiyim. Para verip üye oldum. Senelik 70 Euro.
    Benim rapidden hız problemim yok. 25 K ile stabil sürekli download yapıyorum.
    Bu sayede günde 3 filme sahip oluyorum.
    İsteyenlere linkleri nerden bulduğumu da PM aracılığıyla iletebilirm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.