dvx film indirmek istiyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz, nereden ve nasıl indirebilirim ? Link verebilir misiniz ? Teşekkürler....
ares ile indirebilirsin... problemsiz iniyor.. kurulum basit , vs...
quote:
Orjinalden alıntı: sayf
dvx film indirmek istiyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz, nereden ve nasıl indirebilirim ? Link verebilir misiniz ? Teşekkürler....
direk bearshare i tavsiye ediyorum sana her gece yatmadan önce ayarla sabah kalktığında film bitsin
256 sınırsızken her gece bir film indiriyordum özledim o günlerimi ya
quote:
Orjinalden alıntı: Metalovski
quote:
Orjinalden alıntı: sayf
direk bearshare i tavsiye ediyorum sana her gece yatmadan önce ayarla sabah kalktığında film bitsin
256 sınırsızken her gece bir film indiriyordum özledim o günlerimi ya
+3
Eğer sınırlı veya yavaş bir bağlantın varsa bence hiç indirmekle uğraşma, zaten bu filmlerin yarısı feyk çıkıyor...
Arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum, filmi aratıyorum bi sürü buluyo ama bunların türkçe olup olmadığını nasıl anlıyorsunz?
Türkçe film mi? Yok öyle birşey. orjinal dilinde bulabilirsin.ama mesela japon animasyon filmini ingilizce düblajlı bulabilirsin. Türkçe bulamazsın.Alt yazı indireceksin filmin yanında alt yazı ile izleyeceksin.
Arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum, filmi aratıyorum bi sürü buluyo ama bunların türkçe olup olmadığını nasıl anlıyorsunz?
hocam yarbay olmuşsun ne yaptın yaw türkçe film zaten bulamıyorsun bulsan da 3 5 kaynak ki zaten bizim türkler uploadı sınırlıyorlar bi işine yaramaz hemde zaten türkçe filme gerek yok altyazılarını gayet rahat bulabiliyorsun ingilizce filmlerin
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Ne yapacaksın türkçe filmi , orjinal sesler daha iyi. Altyazı ile çok keyifli olarak izleniyor.
En iyi ve sorunsuz yol kesnilikle torrenttir. Anlatmamı isteyen varsa pm atabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
En iyi ve sorunsuz yol kesnilikle torrenttir. Anlatmamı isteyen varsa pm atabilir.
Birde direkt download olabilir. Rapid gibi mega upload gibi. Ben günde 256k bağlantımla 3 film indiriyorum valla.
quote:
Orjinalden alıntı: bluebest
Eğer sınırlı veya yavaş bir bağlantın varsa bence hiç indirmekle uğraşma, zaten bu filmlerin yarısı feyk çıkıyor...
emule den su ana kadar rahat 200 tane film indirdim 1 tanesi bile fayk çıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: atobaba
quote:
Birde direkt download olabilir. Rapid gibi mega upload gibi. Ben günde 256k bağlantımla 3 film indiriyorum valla.
Ama öyle bulmak neredeyse imkansız.
quote:
aynen kesinlikle kkatılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: atobaba
quote:
naaptın hocam helal olsun valla
megaymış peeh yalancı megada 10 kb/sn nin yukarısına çıkılmıyo flash get falan istiyo mega ona da ban koydu bilip bilmeden konuşma benim kafamın tası atıyo bak
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
megaymış peeh yalancı megada 10 kb/sn nin yukarısına çıkılmıyo flash get falan istiyo mega ona da ban koydu bilip bilmeden konuşma benim kafamın tası atıyo bak
niye bu kadar tepki verdin bende onu anlıyamadım
dostum sakin lütfen,birbirimize yardımcı olmaya çalışırken bukadar kızmanın alemi nedir
büyük boyutlu dosyalar için en iyisi torrenttir bence saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
Öncelikle saçma sapan bilmeden anlamadan ahkam kesme. Ben Rapidin Premium üyesiyim. Para verip üye oldum. Senelik 70 Euro. Benim rapidden hız problemim yok. 25 K ile stabil sürekli download yapıyorum. Bu sayede günde 3 filme sahip oluyorum. İsteyenlere linkleri nerden bulduğumu da PM aracılığıyla iletebilirm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme