dwane wade ve lebron james takimlariyla 2010 a kadar sozlesme uzatmislar tabi caylak olduklari icin su anda sozlesmeleri yasal degil. Cok uzucu james i miami heat te gormek istiyodum. wade, oneal,james bu ucluyu nba de tutacak takim kalmazdi artik!!!
salary cap
anca rüyanda görebilirsin ;)
ruyamda degil allstar da gorurumzuleyhahahahhaha
ben görmek istemezdim şahsen..miami pas takımı oraya bencil biri gelince batar lebron daha cocuk bencil gidio
yok ya bence james gibi yildizlar kendi takimlarinda oynamali wede salary cap i unutuo arkadas
lebronun yıldızlasmasında takımının da payı var diye düşünüyorum yıldızlar karmasında olsa o sayıları yerine yapcak kişiler olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: bobb
lebronun yıldızlasmasında takımının da payı var diye düşünüyorum yıldızlar karmasında olsa o sayıları yerine yapcak kişiler olurdu
tabi ya hemen hemen herkes için geçerli bişi
quote:
Orjinalden alıntı: muratcorpse
dwane wade ve lebron james takimlariyla 2010 a kadar sozlesme uzatmislar tabi caylak olduklari icin su anda sozlesmeleri yasal degil. Cok uzucu james i miami heat te gormek istiyodum. wade, oneal,james bu ucluyu nba de tutacak takim kalmazdi artik!!!
Caylak mi ?
yani caylak kontratlari demek istio herhalde?
wade in kalmasına sevindim
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
wade in kalmasına sevindim
bence de ii olmuş heat da dewam etsin böle
wade daha çok şampiyonluk yüzüğü takacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme