Şimdi Ara

DX 10.1 geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelmesin cocuk oyuncağı oldu bu dx9-10-10.1
  • Bi savaş oyunu oynarken kendimizi savaşın içinde gibi hissetcez.Bu erkan kartları fazla gelişiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

Bi savaş oyunu oynarken kendimizi savaşın içinde gibi hissetcez.

Call of Duty 2 de bile öyle hissederken DX10 ile yapılmış bir savaş oyununu düşünemiyorum
  • Şimdi kart alayım mı bekleyeyim mi?

Gerek var mı? Yoksa 6600GT ye devam mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Şimdi kart alayım mı bekleyeyim mi?

6600 GT sahibi olsam beklerdim biraz daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

Artık çok geç!!!

• Topici açmakta çok geç kaldın 2 gün önce ben açtım benim topicten devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_16428469/tm.htm

ayrıca da ben 4.1 in beta SDK download linki dahil herşeyi verdim.Shader model 4.1 olası değil olacak.

Benim topicten lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 8 Ağustos 2007; 1:49:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

gelmesin cocuk oyuncağı oldu bu dx9-10-10.1

Yapılan iyileştirmeleri de istemez durumda teknolojiden bunalmış bir millet olduk heralde. Halbuki teknoloji bize hatırı sayılır oranda geç geliyor. Belki de bu kadar yakından takip etmesek bu kadar büyük hevesle bekleyip sonra Türkiye'ye geç gelince hayal kırıklığına uğramayız. Bunlar çocuk oyuncağı değil, üstelik yapılan güncellemenin grafikten ziyade sesle alakalı olduğuda açıkça yazılmış. Bazı popülist arkadaşlar olayı başka yere çekselerde Directx e gelen her günccelleme daha iyi oyunların işaretidir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

Artık çok geç!!!

6600LE var bende GT olsa beklerim, ekran kartımı alırken agp 8x zannediyordum anakartımı; 4x çıktı cahillik işte

• DX 10.0 la uğraşırken bir de başımıza DX 10.1 çıktı.
  • hemende DX10.1 çıktı...
  • Bundan sonra böyle 6 ayda bir üst seviye bir ekran akrti ve yeni DX?? modelleri gelecek. Yani DX10 kartlar güme gitti demiş bir arkadas. Her kart güme gitti eğer böyle devam ederse o 6 ay dedim zaman 3 ayada iner. Nasil olsa işin ucunda para var adamlar her türlü kartta çikartir yeni dx modellerinide o kartlara işler. Kart almanın zamanı yok herkez biliyor aldiğin ürünün 6 ay sonra eskiyeceğini. Şimdi DX10.1 çikar ondan 6 ay sonra DX10.2 çikar. Bazi bilgisayar hastasi insanlar yüzünden böyle oldu zaten bu olay. Her yeni çikan karti alirsan üreticide para kazanamak için seni yolar yolar durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 9 Ağustos 2007; 0:05:45 >
  • Çok soylendi ilk cıkan numuneleri almayın diye ama benchlerde tatmin olur kullananlar artık. 1950 series fiyatlarıyla gayet siliciydi.
  • Forever Onboard vga
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.