Şimdi Ara

DX 11 beklenmeli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beklemende fayda var. Hem bütçene hemde yeni kartların performansını görüp, yeni nesil bir karta yatırım yapılabilir mi sorusuna cevap bulmak ve "KEŞKE BEKLESEYDİM" dememek için bekle derim ben.
  • yahu arkadaşlar DX10 çıkalı ne kadar zaman oldu.
    şu an tüm oyunlar DX10 mu?
    neticede bu kartları oyun için alıyoruz di mi.
    farkındaysanız şu an kurulumda oyunlar hala DX9.0c kuruyor sisteme.
    tüm bu DX10, DX10.1 ve DX11 faso fiso, oyunlara yansımadığı sürece.
    ekran kartları fiyatları 6 ayda yerleşip oturabilir ama bu sürede ne DX11 oyun çıkar ne de DX10.1...
  • dx 11 beklenmeli ama çıkar çıkmaz dx 11 destekli bir kart almak için değil,şu an mevcut kartların fiyatları düşmesi için beklenmeli,açıkçası gtx295 makul fiyatlara düşene kadar ben bekleyeceğim.
  • 5870 dururken GTX295 almanın mantığı nedir?
  • daha piyasada DX10 destekli oyun bile ciddi şekilde az iken DX11 i beklemenin mantığı nedir acaba ..
  • KDV indirimide varken beklemeye gerek yok. Kısa vadede aşırı düşüşlerin olmayacağı belli. Eğer 5-6 ay bekleyebirim diyosan, o zaman bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

5870 dururken GTX295 almanın mantığı nedir?

5870 çıkar çıkmaz hemen saldırmak gerekmediğini düşünüyorum açıkçası,driver sorunları ve çeşitli oyunlarda uyuşmazlık vb. sorunlar yaşanması içten bile değil,üstelik teknik bilgi olarak o kadar üst seviyede değilim ama genel yazılanları okuyorum,5870 gtx295 den çokta fazla performanslı bir kart olmayacak diye biliyorum,yanlışsam düzeltin lütfen?
  • Sonuçta 5870'in performans GTX295 ile aynı olsa bile 295 almanın hiçbir mantığı ve gerekçesi olamaz zira çift kart her zaman için tek karttan daha sorunludur (gerek microstuttering olsun gerek çift kartı randımanlı kullanamamak olsun)

Kaldıki 5870 sonuçta yeni mimari üzerine kurulan bir kart değil dolayısıyla HD2900den beri gelişme gösteren driver'lar aynen 5870 için de geçerli olacaktır. Driver sorunu olmaz yani. Driver sorunu olacak bir kart varsa oda GT300'dür çünkü tamamen yeni bir mimari.

quote:

Orijinalden alıntı: m3kd

daha piyasada DX10 destekli oyun bile ciddi şekilde az iken DX11 i beklemenin mantığı nedir acaba ..

Kaç defa söyledik anlaşıl(a)mıyor sanırım; DX11 kartları dx11 olduğu için değil performansı için bekliyoruz. Kapiş?

• Açıkcası dx 11 kart almıyacaksan beklemekte bir mantık yok, kdv indirimi bu ay sonu biticek sanırım, kartların fiyatı artıcak dx 11 ler cıkınca tahminimde gene su anki fiyatlarına geri donucek belki 3-5 ytl daha ucuz olucak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.