Şimdi Ara

DX alisveria

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben dx.com dan alisceris yapicam iki farkli seferde esya alicam birinde ps4 icin malzeme vb 25dolar birinde 128dolarlik kulaklik kulaklik gumruge takilirmi takilirsa napmam lazim ve kargo takip numarasini nerse kullabacagim tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kulaklık takılır. 100 dolar üstü yasak
    1 ay sürüyor bu ara gelmesi, bence gittigidiyordan falan araştır.
    kargo takip çok geç açılıyor. hem ptt hem de dx den takip ediliyor.
  • Julaklik takilinca vergiyi nerden oduyorum %20 kulaklik turkiyede yok o yuzden onu alicsm

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

kulaklık takılır. 100 dolar üstü yasak
    1 ay sürüyor bu ara gelmesi, bence gittigidiyordan falan araştır.
    kargo takip çok geç açılıyor. hem ptt hem de dx den takip ediliyor.

1500 dolar üstüne gümrük vergisi alıyorlar yani takılıyor, gümrük kanunu değişti. 100 küsür dolarlık üründe sıkıntı olmaz.
  • Hic bi yerde 1500 gormedim o cok olur ticari amac icindir o eminmisin takilmayacagina..

• Aradığınız ürünler amazon da var ise ordan alın. 75 euro üstü alışveriş yaptığınızda amazon otomatik olarak kendi ekliyor gümrük masraflarını ödeme tutarınıza. Sizin yerinize gümrük işini hallediyorlar. DX bazen yanlış ürün yollayabiliyor birde onu da göz önünde bulundurun.
  • Bakicam adresi ingiliscemi yazicam bide sanirim amazon gumrukte form felan istiyormus ingilizcem oyi degil translateden sorun olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg mobile uc kodlari alinir
    3 yıl önce açıldı
    Rise online kod satis uygun 3090
    4 hafta önce açıldı
    Hepsiburada hepsimarket acilmis
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duhabatuhansakiz

Bakicam adresi ingiliscemi yazicam bide sanirim amazon gumrukte form felan istiyormus ingilizcem oyi degil translateden sorun olurmu

ingilizce bilmiyorsan türk sitelerine bak öncelikle. sıkıntı olur.
  • Ingilizcem cok yok ama rahatlikla apisveris yapiyorum, kulaklik takilmaz dx onu ucuz gosterir

• Tamam iyi o zamanda simdi baktim 1500euro limit olmus 75eurodan bide adresi ingilizce mi yaziyim o konu onemli dikkat ediyim takip numarasini nereye vericekler bide pttdenmi izleyecegiz tesekkirler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.