Şimdi Ara

dx10 oyunların ekran görüntüleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
19.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +1000 bu konuda GTA nın araçlarına bayılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla bir de şu var vista premium çalışmak için 250-300$ lık ekran kartı istiyor yani sadece o animasyonlu öğeler için (tiger ın muhteşem grafik arabirimi bile FX5200 ayarında bir kartla çalışıyor vista neyine bu kadar şey istiyor anlamış değilim ya neyse sırf para tuzağı) X1900GT-XT ayarında bir kart gerekiyor. Şimdi gerisini siz düşünün bu kadar küçük bir şey için o kadar pahallı bir ekran kartı isteyen işletim sistemi şu yukarıda gerçekten neredeyse farksız (sanki manzara fotoğrafı üzerinde photoshopla oynanmış gibi) görüntüler için kaç bin dolarlık ekran kartı ister acaba.

Bir de şu var biz bu kadar çok bekliyoruz ama sanırım gene oyunda bir adama ateş edip ayağından vuracağız ve adam hemen ölecek biz ise süpermen gibi kafa kol 20 kurşun isabeti alacağız ama gel gör ki ekranın altındaki can bitmeden ölmeyeceğiz adam komando değil battal gazi mübarek.

valla çok iyi söylemişsin.
    NFS MW de 200 km/s hızla duvara çarpıyoruz cam bile kırılmıyo. sadece çatlıyo. görüntü ne kadar güzel olursa olsun ilk planda oyunun gerçekçiliği önemli bence.

• Directx 10 bu kaplamaları kullanmaya izin veriyor. Oyunlar bu ekran görüntüsü kalitesinde olduğunda gerçekten süper olacaktır.

Oyunlar bu kaliteye 4 yıldan evvel ulaşmazlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

bu olayın sonu ginger komedisine dönecek, gerçekçilik olmadan grafik zevk vermiyo, ben yine nfs de 250 ile giderken önden çekişli araba virajda kaymazken 4 çekerli duvara yapışıyo, yine böyle olup bi de sürekli kasılacaksa ben almiyim...

arcade bi oyundan ne bekliyosunki. okadar hızlı bi oyunda fazla gerçekçi sürüş yapamazsın yaparsan sadece direksiyonla oynanabilir.
  • ya bunlar gerçek olabilirmi valla dudağım uçukladı doğrusu
  • dirextX 10 destekli agp çıkarmı acaba
  • hocam benim imzadaki sistemden sadece ekran kartını dx10lu bi ekran kartı ile değiştirsem yetermi bu oyunları oynamaya?
  • Manyak ötesi
  • quote:

quote:

Valla bir de şu var vista premium çalışmak için 250-300$ lık ekran kartı istiyor yani sadece o animasyonlu öğeler için (tiger ın muhteşem grafik arabirimi bile FX5200 ayarında bir kartla çalışıyor vista neyine bu kadar şey istiyor anlamış değilim ya neyse sırf para tuzağı) X1900GT-XT ayarında bir kart gerekiyor. Şimdi gerisini siz düşünün bu kadar küçük bir şey için o kadar pahallı bir ekran kartı isteyen işletim sistemi şu yukarıda gerçekten neredeyse farksız (sanki manzara fotoğrafı üzerinde photoshopla oynanmış gibi) görüntüler için kaç bin dolarlık ekran kartı ister acaba.

Bir de şu var biz bu kadar çok bekliyoruz ama sanırım gene oyunda bir adama ateş edip ayağından vuracağız ve adam hemen ölecek biz ise süpermen gibi kafa kol 20 kurşun isabeti alacağız ama gel gör ki ekranın altındaki can bitmeden ölmeyeceğiz adam komando değil battal gazi mübarek.

NFS MW de 200 km/s hızla duvara çarpıyoruz cam bile kırılmıyo. sadece çatlıyo. görüntü ne kadar güzel olursa olsun ilk planda oyunun gerçekçiliği önemli bence.

o işi yapıcak olan vga dan cok fizik kartı olucak bence

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

quote:

o işi yapıcak olan vga dan cok fizik kartı olucak bence

Nasıl yani? Polise arabayla çarpınca polis arabası parçalanıyo da fizik kartına ihtiyaç duymadan. Peki bizim araba duvara çarpınca parçalanması için fizik kartınamı ihtiyaç var?

• Görüntüler gercekten cok etkleyi Ama insallah gercektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

bu olayın sonu ginger komedisine dönecek, gerçekçilik olmadan grafik zevk vermiyo, ben yine nfs de 250 ile giderken önden çekişli araba virajda kaymazken 4 çekerli duvara yapışıyo, yine böyle olup bi de sürekli kasılacaksa ben almiyim...

arcade bi oyundan ne bekliyosunki. okadar hızlı bi oyunda fazla gerçekçi sürüş yapamazsın yaparsan sadece direksiyonla oynanabilir.

bişi beklemiyorum da temel kuralları da es geçmesinler bea

• Süper görüntülerde bunu oyun için 30-60FPS görebilmemiz sıkar biraz. Bana biraz uçurmasyon extra render veya photoshop katkılı gibi geldi. Hele Flight simulator daki dalgalar gerçek fotodan alınıpta konulmuş gibi. DX10 la olmasa bile eninde sonunda bunlar önümüze gelecek gibi Alan Wake'in 2. resmindeki yolda fizik kurallarıda gerçeği en yakın olacak şekilde araba kullanıyım yeter!!! Bidaha oyun moyun istemem:) Ayrıca birkaç kişininde dediği gibi olay DX10 la bitmiyor oyun motorları çok önemli DX10 veya sürümleri sadece bunların gelişmeleri için bir ARAÇ! DX9 çıktı herşey güzeldi ama Farcry HalfLife geldiğinde dudaklarımız uöukladı. Yani demek istediğim daha çok gelişlmesi gerekenler oyun motorları ve şimdiye kadar yoksun kalmış oyun fizik hesaplamaları.
  • ati / sapphire radeon 9550.. 256mb kaldırır mı dx 10 u ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

ati / sapphire radeon 9550.. 256mb kaldırır mı dx 10 u ?

hayır. olay kaldırma meselesi deyil destekleme meselesi. x1950xtx bile desteklemiyo.
  • Zaten dx10 ekran kartları çıktığında, Şu anki pahalı kartlar oldukça cazip fiyatlara iner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu konu daha önce aynı ss ler verilerek konuşuldu ben fikrimi yazayım bu konu 2-3 sayfa uzar ancak kimse dx10 hakkında net bir bilgiye sahip olamaz, hatta verilen ss lerin gerçek olup olmadığını konuşurur dururuz

+1 suanda durum dedigin gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Zaten dx10 ekran kartları çıktığında, Şu anki pahalı kartlar oldukça cazip fiyatlara iner.

ama kim bilir bu kartlar ilk cıktıgında kac paraya çıkar umarım 300$ dolara falan iyi bi dx10 kartı cıkar
  • quote:

quote:

e iyide bunlar oyunun mantıgıyla alakalı degılmı

• quote:

Orjinalden alıntı: NEGA

hocam benim imzadaki sistemden sadece ekran kartını dx10lu bi ekran kartı ile değiştirsem yetermi bu oyunları oynamaya?

yeter bide artar ... masalaah 4gb ram , e6600 ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: NEGA

hocam benim imzadaki sistemden sadece ekran kartını dx10lu bi ekran kartı ile değiştirsem yetermi bu oyunları oynamaya?

yeter bide artar ... masalaah 4gb ram , e6600 ....

hocam acaba benim sistem kaldırırmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.