Şimdi Ara

dx10 oyunların ekran görüntüleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
19.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ardicli2000

bu şekilde o kadar parayla oyun oynayacak olsam gider ps3 HD tvimde oynarım hem daha ucuz ahem daha büyük ekrana hem de daha güzel olur.
    ama tabi bunu yapamam para yok...

PCdeki butun oyunları vb. ps3te oynamak mumkun olsa harbi gidr dediini yaparm,
    ama tabi 1. para yok o kdr, 2. bilgisayarın derdi/zevki başka bea. konsol dediin bozulmaz, upgrade olmaz bisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

quote:

quote:

arkadaslar buyrun surdan;
    Flight Simulator gerçek oyun içi goruntuleri.

valla görüntüler DX9 ile de süper.

gorduklerin %100 full grafik ayarlarında çekiliyor. su anda onu kaldırcak kart sadece en son nesil

Acaba X1900XT kaldırır mı ki? Sanmıyorum. X1900XT ve 7900GT nin üzeri anca kaldırır gibi.

Yazılım firmalarıyla donanım firmaları paslaşarak gidiyolar. Bizde arada topu tutmaya çalışıyoruz masumca.

Fizik kartları boşuna piyasaya çıkmadı.
    Yeni nesil dx10 destekli ekran kartları bile bu görüntüleri oluşturamayacak. O yüzden fizik kartları sayılacak.

görüntüyü oluşturan ekran kartı fizik kartı ise fizik işlemleri yapar sadece mesela duvara ateş ettiğinzde o bütün parçaların sağ sola dağılmasını fizik kartı yapacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

quote:

quote:

quote:

gorduklerin %100 full grafik ayarlarında çekiliyor. su anda onu kaldırcak kart sadece en son nesil

Acaba X1900XT kaldırır mı ki? Sanmıyorum. X1900XT ve 7900GT nin üzeri anca kaldırır gibi.

Yazılım firmalarıyla donanım firmaları paslaşarak gidiyolar. Bizde arada topu tutmaya çalışıyoruz masumca.

Fizik kartları boşuna piyasaya çıkmadı.
    Yeni nesil dx10 destekli ekran kartları bile bu görüntüleri oluşturamayacak. O yüzden fizik kartları sayılacak.

görüntüyü oluşturan ekran kartı fizik kartı ise fizik işlemleri yapar sadece mesela duvara ateş ettiğinzde o bütün parçaların sağ sola dağılmasını fizik kartı yapacaktır

işiğin yansıması,
    dinamik gölgeler,
    interaktif çevre,
    cam/su gibi yuzeylerdeki şeffaflık/yansıma
    gibi şeylerin hepsine fizik kartının katkısı var.

edit; üstelik ne tur bişeyle duvara ateş ediyosunda parçacıkları havada uçuşuyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 16 Ekim 2006; 21:12:31 >

• owwww my godddddd inanılmaz bir şey gerçeğin ta kendisi gibi yaw özellikle 3. foto
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

owwww my godddddd inanılmaz bir şey gerçeğin ta kendisi gibi yaw özellikle 3. foto

3. foto hangisi bakamıorm su anda kusurra bakma ama onlarn baazıları gercek değil uzgunum,uzgunuz,uzgunler :P
  • Bi araba yarışı oyunu vardı. Adını unuttum.Zaten adı çokta önemli değil. Yarış olarak NFS ler kadar başarılı değildi ama arabayı biyere vurduğun zaman aynı gerçekteki gibi araba parçalanıyodu. Ama GTA Vice City deki gibi sabit parçalanma değil. Yani gerçek gibi. Ben o oyunu fizik kartı olmadan oynadım. Sırf bu gerçekçiliği için oynadım bu oyunu. Ama şimdi noolduda oyunlarda parçalanmalar için fizik kartı gerekiyor? Şimdi ekran kartını ikiye bölüp bi fizik kartı bi ekran kartı olarak iki ayrı şekilde satacaklar.

Bu işin gerçekten suyunu çıkaracaklar. Yakında birde işlemciyi bölerler üçe. İşlemci kısmı, L1 kısmı ve L2 kısmı olarak üçe ayırıp her parçayı ayrı ayrı satarlar. Yav bikere NFS MW de polis arabası niye çok güzel bi şekilde hasar alıyo ve patlıyoda bizim araba patlamıyo. Niye bizim arabanın hasarlanması için bide fizik kartı gerekiyo?

Saçmalamıyorum değil mi?

• Onu bunu bilmem arkadaş benim gibi en yeni oyunlara hevesli olmayan adama imzadaki kart 2 sene rahat gider. iki seneye de dx10'lar ucuzlamaya durmuş ve biraz oturmuş olur. bence sabırlı olalım.önce sistem uyumluluğu sağlanacak, vista kullanımı gelecek, yamalar service pack ler filan olacak...dx10 kartlar çok pahalı olacak ve oturmamış olacak, alan bazı tüketicilerin ellerinde patlayacak.

min 8-9 ay beklemeli, garanti iş olması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefisperest

Onu bunu bilmem arkadaş benim gibi en yeni oyunlara hevesli olmayan adama imzadaki kart 2 sene rahat gider. iki seneye de dx10'lar ucuzlamaya durmuş ve biraz oturmuş olur. bence sabırlı olalım.önce sistem uyumluluğu sağlanacak, vista kullanımı gelecek, yamalar service pack ler filan olacak...dx10 kartlar çok pahalı olacak ve oturmamış olacak, alan bazı tüketicilerin ellerinde patlayacak.

katılıorm. ama benm elimdeki kart 2 sene gidicek gibi durmuyo sanki :) imzaamda bu arada.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nefisperest

Onu bunu bilmem arkadaş benim gibi en yeni oyunlara hevesli olmayan adama imzadaki kart 2 sene rahat gider. iki seneye de dx10'lar ucuzlamaya durmuş ve biraz oturmuş olur. bence sabırlı olalım.önce sistem uyumluluğu sağlanacak, vista kullanımı gelecek, yamalar service pack ler filan olacak...dx10 kartlar çok pahalı olacak ve oturmamış olacak, alan bazı tüketicilerin ellerinde patlayacak.

katılıorm. ama benm elimdeki kart 2 sene gidicek gibi durmuyo sanki :) imzaamda bu arada.

+999
  • yaw bende geforce 6200 256mb lık ekran kartı var bu dx10 bu ekran kartında nasıl çalışır merak içindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

yaw bende geforce 6200 256mb lık ekran kartı var bu dx10 bu ekran kartında nasıl çalışır merak içindeyim

çalışmaz, arkadasım cunku dx10 destek olayı, ve su anki çiplerin hiçbiri desteklemiyo. firmaların kasım-aralık tan sonra cıkaracaı çipler destekliyecek diye biliorm. ama ekimde olablr yani :)
  • bence ss leri bu kadar abartıyolar dx9 olan bu görüntünün onlardan çok farkı var mı ki söyleyin bana
     dx10 oyunların ekran görüntüleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

bence ss leri bu kadar abartıyolar dx9 olan bu görüntünün onlardan çok farkı var mı ki söyleyin bana
     dx10 oyunların ekran görüntüleri

dur tahmin ediim.
    bu gorntu icin full detayda çalıştırmak lazım dimi oyunu

dx10la o goruntu orta detay olcek :) vede onun gibi tekli olay diil dx10, aranızda dx10un çalışma prensiblerini okuyan olduysa bilir, dx10 ile birlikte ortamlarda cok daha fazla hareketli/3d obje bulunabilecek, bu da daha geniş bi realistik gorus acısı ve daha gercekci ortam, yada daha cok savasan asker vb demek.

• kart alacağım orta sınıf dx10 beklemem mi gerekiyor şimdi !!

gpu almak akıl karı mıdır budönemde?
  • Opssssss Mükenmel Görüntüler O değil de Ben şimdidien Ekran Kartı parasını biriktirmeye başlıyım
  • dx10 gercekten devrim olacak hadi millet dx10 lu oyunlar şimdiden vatana millete hayırlı olsun
  • bu kadarı da fazla gerçek ötesi nerde o eski mario grafikleri
  • quote:

Bi araba yarışı oyunu vardı. Adını unuttum.Zaten adı çokta önemli değil. Yarış olarak NFS ler kadar başarılı değildi ama arabayı biyere vurduğun zaman aynı gerçekteki gibi araba parçalanıyodu. Ama GTA Vice City deki gibi sabit parçalanma değil. Yani gerçek gibi. Ben o oyunu fizik kartı olmadan oynadım. Sırf bu gerçekçiliği için oynadım bu oyunu. Ama şimdi noolduda oyunlarda parçalanmalar için fizik kartı gerekiyor? Şimdi ekran kartını ikiye bölüp bi fizik kartı bi ekran kartı olarak iki ayrı şekilde satacaklar.

Bu işin gerçekten suyunu çıkaracaklar. Yakında birde işlemciyi bölerler üçe. İşlemci kısmı, L1 kısmı ve L2 kısmı olarak üçe ayırıp her parçayı ayrı ayrı satarlar. Yav bikere NFS MW de polis arabası niye çok güzel bi şekilde hasar alıyo ve patlıyoda bizim araba patlamıyo. Niye bizim arabanın hasarlanması için bide fizik kartı gerekiyo?

Saçmalamıyorum değil mi?

Fizik kartının işlevi, fizik işlemlerine işlemci ve/veya ekran kartı yetmediğinde yardımcı olmak. Onun yerine kötü grafiklerle ama fizik hesaplamalarıyle yine yapılabilir bence ama çok güzel grafikler+fizik efektleri için bilgisayarın gücü yetmez. Yoksa zamanında ekran kartı diye birşey var mıydı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok o kadarda degil Yegenim 7900 GS ile 1280/1024 de demosunu cok güzel oynuyordu eger gidebilirsen mutlaka ss koyarım buraya ...

• olay su kart kaldirirmi su kart kaldirmazmi meselesi deil arkadaslar shader model 4.0 ı destekleme meselesi. bi kartı sonradan bi teknoloji destekli haale getiremezsiniz. G80 GPUsu orneğin sm4.0 destekli olucak ama yinede 8800den onceki hicbi kart (gf7 ve altıı) dx10 kaldırmıcak.

EeE 8800de geliyo sakamaka :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.