Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
27
Favori
62.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Home Office çalışmanın gerçek yararını 4 şubat sabahı göreceğim. 😋👍🧟‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rtx olmadan dinamik 4k 60 fps modu var anladığım kadarı ile bu yeterli olur. Keşke performance rt de olsaydı. Videoda resulation modu da fps belirtmemeleri beni kıllandırdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Bende olsaydı da yorum yapmazdım hocam bir kere dilim yandı 😃

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Türkçe olması gerçekten ayrı güzel, Techland bundan sonra yapacağı her oyuna Türkçe desteği getirecektir.

Geliyor gelmekte olan 😍🥳

valla helal olsun abi,adamlar az buz bi oyunu tr'ye çevirmiyor boru değil valla,sony tr bile zamanında çok diyalog var diyip horizon'u tr yapmamıştı,verdiğim para sonuna kadar helal olsun isterse 50 puan alsın oyun gram acımıyorum verdiğim paraya 😁

• Oyun bomba gibi geliyor eminim bu firmaya ayrı bi sempatim var çok istiyorum oyunun iyi çıkması ve bizi memnun etmesini ilk oyun 2015 çıkışlı ve bugüne kadar destek verdiler ikinci oyun çok çetrefilli süreçten geçti ilk yayinlanan oynayış videosu ağzımıza bal çaldı sonrası ayrılıklar firma da skandallar çıktı senarist değişti artık yolun sonuna gelindi ikinci cyberpunk vakası olması cidden üzer bizi

Umudum yüksek ön sipariş geçtim ilk oyunu da iki kez satın almıştım bir pc de bir de ps de dilerim ki ilk oyun kadar bizi başın da tutar o eşsiz atmosferi menü den tutunda oyun içi müzikleri görevleri birbinden güzel olur özellikle the following çok güzeldi ileride buna benzer hikaye gorevleri gelecekmiş alacak olan varsa mümkün mertebe alsın.

• DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022
  • @SIE Santa Monica bildirimin geldi ama mesajlarını göremiyorum? DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    4K Resolution modu 30FPS hocam.

• Bu arkadaşlar yapmış yerelleştirmeyi ellerine sağlık diyelim

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022

• Oyun inceleme ambargosu ne zaman kalkacak bilgisi olan var mı?

• NatDrake kullanıcısına yanıt
    3 Şubat hocam. İnceleme kodları 20-27 Ocak arası dağıtılmaya başlandı. Oyun yayınlanmadan 24 saat öncesinde inceleme ambargosu kalkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 23 Ocak 2022; 11:23:50 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NatDrake -- 23 Ocak 2022; 11:24:35 >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Emeği geçen herkesin eline sağlık,Allah razı olsun ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam güzel emek var diye düşünüyorum,baya sağlam diyalog var gibi çünkü oyunda 👍🏻😊

• Hocam kusura bakmayın

Hocam Dying Light 2'nin ambargosu geç açılacak olsa da endişeye yer vermememiz gerektiğiyle ilgili mesaj yazmıştım. O mesajın gerekmediğini düşünüp sildim. Size de gece gece mesaj bildirimi geldiyse kusura bakmayın lütfen hocam

Bu oyunla ilgili bazı şüphelerim var hocam yok değil. Umarım iyi bir oyun olurda zevkle oynarız, sonuçta Türkçe dil desteği kaç oyuna geliyor. DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

Önemli değil hocam sorun yok. DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

Hiç problem değil hocam 😄 Ancak inşallah yeni bir cyberpunk faciası yaşamayız. 😅

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.